dana8 -> RE: Inseminacija (7.1.2010 13:24:24)
|
Drage moje da vam se i ja napokon javim,bila sam na putu i tek se juce vratila. Nazalost ni moja druga inseminacija nije uspjela,i to sam dobila dok smo bili u putu,tacno deset dana od inseminacije [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image].Ovaj mjesec nisam htjela nista raditi,mm mi je poceo piti neki ljekoviti caj pa hocemo da vidimo ima li tako pomaka.Ovo je ziva istina sto cu vam ispricati,otisli smo kod doktora Sarica u Mostar,ne kod poznatog ginekologa nego ovaj je isto doktor ali ovaj ima kvakicu iznad S pa ispada da se prezivaju isto.Uglavnom poslije nagovaranja nekih ljudi sto su bili i pokazalo se uspjesno i mi smo otisli.Covjek nas znaci vidi prvi put u zivotu i nema pojma sto smo dosli.Ordinacija mu je puna,ljudi iz svih krajeva Jugoslavije.Uglavnom,mom mm je prvo masirao ledja i dirao ruke,nije nas nista pitao samo mu je rekao daj mu caj za jetru,a on je stvarno prosle godine imao malo problema sa jetrom,mi mu kazemo ali mi smo vas htjeli nesto drugo pitati...kaze on znam masina dobro ne radi..dajte mu caj za ubrzanje spermat. i bit ce onda sve u redu.Ako slucajno ne dodje do zaceca ,a sigurno ce doci u roku 6 mjeseci da dodjemo opet.Eto to vam je bilo tako,pa sad cemo vidjeti sta ce biti,caj mora piti svaki dan. Uglavnom svima ostalima sto su radili inseminaciju zelim svu srecu!
|
|
|
|