AAvalon -> RE: Inseminacija (18.11.2015 6:25:48)
|
Ja samo kao stara i bivsa trudilica zelim da vam dam podrsku... Nekad davno sam bila aktivnija na ovoj temi. Meni je uspjela treca inseminacija sa stimulacijom Femarom. Imala jedan vodeci folikul, jedan srednji i 2 mala. Moj vodeci sad uskoro puni 4 godine aBd, ljubi ga majka. On nam je stigao nakon 5 godina pokusavanja i lijecenja, doktorica je predlagala i da ne radimo IUI jer imamo samo jednu folikulu ali mi smo htjeli nasoj folikuli da pruzimo maksimalne sanse i trazili smo inseminaciju. Poslije toga sam opet probala sa Femarom ali je doktorica opet predlozila ciljane odnose jer sam opet imala jednu vodecu, 1 srednju i 2 male folikule. Taj put sam pristala jer iskreno, nisam vjerovala da je uopste moguce da mi Femara opet bude dobitna. A iskreno, manje sam i insistirala na inseminaciji jer sam vec imala svoje zlato. I mi ciljali i naciljali, vjerovali ili ne, blizance koji uskoro pune aBd godinu dana. Tako da, zene drage, nemojte se predavat, nemojte odustajati. Korak po korak, vas vasa beba ceka. Ja bih ponovo prosla kroz 5 godina suza samo da dobijem svog prvog sina a ne neku drugu bebu. Ne bih ga mijenjala za 5 godina srece. Sretno!
|
|
|
|