Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
to je ta...ja je bila deda mrazu naručila...al on sam odlučio šta će kupiti...pa sad planiram sama sebi deda mraz da budem ovih dana
ajoj, sad ne znam da li četka ili ipak fen haha, ali mislim da je za ispravljanje kose ipak bolji fen, i da - moja seka kupila Rowentu, 2200W, drama dobar fen, sad imam razlog više da se odlučim za Rowentu! Bilo kako bilo, ja kosu perem najmanje 2 puta sedmično, tj. oko 8-10 puta mjesečno x 10KM frizura = doooooobar fen, i to - ROWENTA lol, ima logike... ima....
eh ovo je moja tema ....joj ja sam nekad kupila u aventu ili nekom tako katalogu cetku za peglanje kose i izgubila je naravno...i sad bih je voljela kupiti BAS...One je izgledala kao cetka sa obije strane i ti stavis samo kosu izmedju i susis fenom ...znal iko gdje se to moze naci ???
eh ovo je moja tema ....joj ja sam nekad kupila u aventu ili nekom tako katalogu cetku za peglanje kose i izgubila je naravno...i sad bih je voljela kupiti BAS...One je izgledala kao cetka sa obije strane i ti stavis samo kosu izmedju i susis fenom ...znal iko gdje se to moze naci ???
jel u Avonu ta cetka bila pogledaj na internetu ona firma iz Viteza sto drze CM i opremu za frizerske salone mislim da sam viđala u njihovom katalogu..Ovnak firma
Jos da kazem, ni ja ne volim slabe fenove, jer imam dugu kosu, a sa ovim za cas osusim
< Poruku je uredio Daliyah92 -- 11.3.2016 20:36:15 >
Sarah, mamina i tatina princeza stigla je na ovaj svijet 16.02.2010. godine Dani, mamin i tatin princ stigao je na ovaj svijet 19.09.2014 .godine Iza tuge vedrije je nebo...iza tuge čistija je duša...