Hanady RR -> Uzimanje uzorka stolice za koprokulturu (8.12.2010 0:22:29)
|
IZVORNA PORUKA: N_N Moram da ....... vas pitam Da li stolica (zbog analize na parazite) smije prenoćiti (uredno spakovana ) pa da se ujutro odnese ili mora biti friška? IZVORNA PORUKA: MELLI ma ne mora ja djeci nosila nekoliko puta i pitala pedijatra isto pitanje,znaš šta mi je rekao,hajd da vidim kako ćeš dijete natjerati da voljno izvrši nuždu. Osim toga traže se paraziti,tj. jaja parazita,koja neće čudom ispariti iz stolice.Ako ih ima pokazat će ih nalaz koliko god da je star IZVORNA PORUKA: MELLI i još da dodam obavezno odradi kontrolu bar tri stolice,možda prva neće pokazati ništa,a paraziti ipak mogu biti prisutni IZVORNA PORUKA: Niina Bolje sto svjeziji uzorak...ali ne mora biti ..paraziti nece pobjeci IZVORNA PORUKA: N_N IZVORNA PORUKA: Hanady RR IZVORNA PORUKA: Niina Bolje sto svjeziji uzorak...ali ne mora biti ..paraziti nece pobjeci eto da se ne zbuniš N_N..ovo ti je pouzdano i najbolje..... što bi se reklo Doktor u kući Stvarno????? Nina, hvalaaaaaa!! Ništa ako bude ujutro svježa - tim bolje, ako ne nosimo ovu IZVORNA PORUKA: Niina Nisam sve iscitala..ali ako se radi o djetetu..ti uzmi kad se on pokaki da imas u slucaju ako ne bude kakio ujutro..mislim da ti je to najbolja varijanta... IZVORNA PORUKA: Trnoruzica IZVORNA PORUKA: MELLI ma ne mora ja djeci nosila nekoliko puta i pitala pedijatra isto pitanje,znaš šta mi je rekao,hajd da vidim kako ćeš dijete natjerati da voljno izvrši nuždu. Osim toga traže se paraziti,tj. jaja parazita,koja neće čudom ispariti iz stolice.Ako ih ima pokazat će ih nalaz koliko god da je star Nama je nasa pedijatrica isto ovako rekla. Spakuj, dobro zatvori, umotaj u foliju i stavi u frizider. Ujutro smo nosili na analizu. Ne mogu ja dijete (jos ako nosi 3 dana uzastopce) natjerati da svako jutro kaki do 12, dok oni primaju nalaze Jednom se curica pokakila u 12:15 IZVORNA PORUKA: Niina i da, nagasi kada je uzorak uzet. npr, uvece, prije 6h i sl... IZVORNA PORUKA: N_N Nina, tako sam i planirala. Stolica je bila oko 19h, spakovala sam je u sterilnu posudu za urin (nisam imala onu namjenjenu za stolicu), zatvorila i stavila u frižider (ne znam ni sama zašto u frižider al eto ispade da sam dobro postupila ).
|
|
|
|