Hannan -> RE: Help,mis u kuci !!!!!!!!!!!!!!! (4.12.2010 13:35:07)
|
Dida , necu ti reci da nabavis macu :) Moras pratiti njegova kretanja i na ta mjesta staviti ljepilo, na sredinu kartona sa ljepilom staviti kockicu cokolade, sira i sl. Imala sam isti problem, odnekud se uvuku u kucu, pokusali smo zacepiti sve moguca mjesta gdje bi nam palo na pamet da se uvlace,cak sam znala vidjeti kako pojedu onaj silikon kojim zacepimo rupu. Njima je potrebna i najmanja rupica da se zavuku.Vrhunac je bio, kad sma ko ona teta u crtanim filmovima vristala, kad sam ga vidjela kako sa radne ploce skace da se uhvati za one velike kasike, viljuske sto mi vise na plocicama i preko njih pod gornji dio kuhinje, tu ima jako mala supljina ja ni mali prst ne mogu zavuci.Nevjerovatno su "pametni"krecu se po coskovima, uz zid, ako ima neka lajsna po njima, one lajsne uz donji dio visece...ma ja sam specijalizirala borbu sa tim malim gadom. Skoro sam cula foru, staviti mu gipsa , on pomisli da je brasno najede se, to se skameni i ubije ga...ali je problem gdje ce ga smrt zateci i da li ces ga vidjeti i moci izbaciti. Pazi da ti hrana ne ostaje na otvorenom mjestu, oni kupe i odnose nekud u svje coskove, sudje da ne stoji neoprano, kuhinju dobro pregledaj da ti nije negdje ona zadnja strana (spera)malo odvojena. i naoruzaj se kartoncicima s aljepilom. Nadam se da sam ti malo pomogla.
|
|
|
|