Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: kako dobiti uputnicu za bolnicu? 1.12.2010 11:49:57
R&T@
DZ Omer Maslic je za Novo Sarajevo, ali ja ne znam ima li tu ginekologija (To ti je izmedju Dolac Malte i Cengic Vile)
Uputnicu za bolnicu za pregled mozes dobiti i u ambulanti, ali za porodjaj treba uputnica od ginekologa, koju mozes donijeti i naknadno, ako beba "pozuri"...
RE: kako dobiti uputnicu za bolnicu? 1.12.2010 13:32:39
Gemelli
meni u vojnoj bolnici, nisu trazili uputnicu zadnji put niti sam je imala, ali 100% doktor opšte prakse mora dati uputnicu specijalisti na zahtajev to nije velika uputnica, vec ona klasicna cak i doktor opste prakse moze izdati recept za sve lijekove u trudnoci, ako je vodite u bolnici a ne u ambulanti i ja sam imala problem sa ginkolozima u St. gradu, otišla jednom, poslije toga doktorici opšte prakse
sad ta doktorica opšte prakse je super, iskreno ja šta god da trazim, ona mi da, za danasnju kontrolu dr nije naglasio kks I urin, ja sam trzila sam i dobila uputnice i izvadila krv, da idem, spremna valjda se nisam zeznula
RE: kako dobiti uputnicu za bolnicu? 20.12.2010 21:10:46
Skvo RR
Prenos posta
IZVORNA PORUKA: Emica_sa
Molim vas nek mi neko pomogne.Trudnocu do sada sam vodila privatno i htjela bi sada otici u bolnicu Jezero,sta mi je potrebhno,predpostavljam uputnica i odem gore jel??Hoce li me primiti?U koliko sati da odem?Sada sam 32 sedmica?Hvala
RE: kako dobiti uputnicu za bolnicu? 25.12.2010 12:18:32
mamin_zivot
Ja pripadam dz Omer Maslic, ali uputnicu sam uzela u ambulanti kod ljekara opce prakse.
16.06.2009.-14:55 rodio se nas sin, najljepsa i najveca radost nasa!!! 01.01.2011.-15:45 rodila se princeza mamina. Druga radost jeste, ali ne i manje vrijedna od prve. :**