RE: kako dobiti uputnicu za bolnicu? (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

R&T@ -> RE: kako dobiti uputnicu za bolnicu? (1.12.2010 11:49:57)

DZ Omer Maslic je za Novo Sarajevo, ali ja ne znam ima li tu ginekologija
(To ti je izmedju Dolac Malte i Cengic Vile)

Uputnicu za bolnicu za pregled mozes dobiti i u ambulanti, ali za porodjaj treba uputnica od ginekologa, koju mozes donijeti i naknadno, ako beba "pozuri"...

Gemelli -> RE: kako dobiti uputnicu za bolnicu? (1.12.2010 13:32:39)

meni u vojnoj bolnici, nisu trazili uputnicu zadnji put niti sam je imala, ali
100% doktor opšte prakse mora dati uputnicu specijalisti na zahtajev to nije velika uputnica, vec ona klasicna
cak i doktor opste prakse moze izdati recept za sve lijekove u trudnoci, ako je vodite u bolnici a ne u ambulanti
i ja sam imala problem sa ginkolozima u St. gradu, otišla jednom, poslije toga doktorici opšte prakse

sad ta doktorica opšte prakse je super, iskreno ja šta god da trazim, ona mi da, za danasnju kontrolu dr nije naglasio kks I urin, ja sam trzila sam i dobila uputnice i izvadila krv, da idem, spremna [sm=smiley36.gif] valjda se nisam zeznula

rose -> RE: kako dobiti uputnicu za bolnicu? (1.12.2010 21:14:05)

kako procitah u vojnoj primaju samo terminske trudnice...i njima ne treba uputnica...izuzev za porod [sm=smiley1.gif]

Skvo RR -> RE: kako dobiti uputnicu za bolnicu? (20.12.2010 21:10:46)

Prenos posta

IZVORNA PORUKA: Emica_sa

Molim vas nek mi neko pomogne.Trudnocu do sada sam vodila privatno i htjela bi sada otici u bolnicu Jezero,sta mi je potrebhno,predpostavljam uputnica i odem gore jel??Hoce li me primiti?U koliko sati da odem?Sada sam 32 sedmica?Hvala

mamin_zivot -> RE: kako dobiti uputnicu za bolnicu? (25.12.2010 12:18:32)

Ja pripadam dz Omer Maslic, ali uputnicu sam uzela u ambulanti kod ljekara opce prakse. 

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]