Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Muzika i crtani filmovi za djecu 25.4.2010 11:27:40
škorpija
Nakon sto mi je dosadilo da mi dijete bulji u tv kad su reklame odlucila sam da ga pocnem navikavati na crtice. Za sad jedini kojeg voli je elmo kada vidi na tv-u vristi od srece
Tako da smo mu uzeli dvd "Elmov svijet" i nema veze ako ne bude imao strpljenja da sjedi i gleda crtić, opet bolje i to nego reklame a pricam i sa drugim mamama na poslu svi vec imaju "kolekciju" dvd-eva za djecu pa rekoh red je da i mi uzmemo jedan
Htjela sam mu uzeti i "tomicu", ali nije mu nesto zanimljiv za sada jedini koji ga zainteresuje je Elmo.
Samo jedan savjet - ne uzimajte pirateriju mi smo prvo uzeli jedan na pijaci nakon nekoliko dana poceo zastajati, a inace imam iskustva da se lako obrisu podaci s piratskih cd-ova i dvd-eva. Bolje manje dvd-eva a originale
mi smo isto ludi za elmom, može se i nešto drugo pogledati, ali elmo je elmo e sad mi imamo 3 DVD-a iz TL, a ja mu puštam uvijek jedna te isti, ne znam jel njemu to dosadno, trebam li mu mijenjati ili je bolje da gleda onaj koji već zna napamet
RE: Muzika i crtani filmovi za djecu 25.4.2010 19:00:24
acudesa
Škorpija, dok on uživa nije važno je li onaj kojeg poznaje ili ne...nek glada taj sve dok se "ne uzvrti" , a to je znak da mu nije zanimljiv, znaš ako ne gleda netremice nego mu je to dosadno, al moj ti je savjet što manje crtića..
RE: Muzika i crtani filmovi za djecu 4.5.2010 23:01:14
Sonja
i Adin voli Elma mi na digitalnoj imamo neki kanal BebeTv i tu su neki kao crtani ali nema glasova vec samo muzika i Adin bi mogao cijeli dan to da gleda al meni je najgore sto on hoce da stoji ispred tv-a i kad npr.iskoci zeko od crce od smijeha i stalmno tako ja sam primjetila da on vise voli uvod u crtani tj. onu pjesmu na pocetku nego cijeli crtani...
a od muzike najvise voli gummy bear...on mu je glavni..nuki nuki vise sam poludila i onaj happy hippo il kako se vec zove... voli dolinu sunca i nasa mala klinika
RE: Muzika i crtani filmovi za djecu 4.5.2010 23:15:35
Hanady RR
meni je ovo sa crtićima baš nevjerovatno'''''' kod mene je starija voljela jagodicu bobicu''''''to je ludilo''''''sve djelove imamo al ona je najviše voljela ''''proljeće'''' i kad sam skontala da uz crtani sama ponavlja šta će ko reči u narednoj rečenici nije mi se svidjelo''''''pomislila sam da je pretjerala sa gledanjem'' no onda nakon nekog vremena u kome smo uvele večernje čiatnje priče za laku noć skontah to je njena memorija dobra''''''tako daona zna 5-'' bajki napamet zna tačno šta na kojoj strancii piše i kao ona tebi čita a od slova poznaje samo ona u svom i sekinom imenu''
Mlađa voli fifi crtani ali najdraži lik joj je onaj puž spori''''''njega kad viri pada od smijeha''
A sad je u fazonu Elme malo''''''i to samo onaj dio vježbanje''''''ima pjesmica ''''vježba cjela nacija ovo je senzacija skoči zeko hop hop hop'''' i ja kad joj neki drugi pustim ona stane ispred i poskakuje i govori op op op ''''''traži onaj koji voli''
< Poruku je uredio Hanady RR -- 4.5.2010 23:17:13 >
RE: Muzika i crtani filmovi za djecu 21.5.2010 10:52:46
smajli80
Moja curica(2.2god)uopšte ne voli da gleda crtane ni lutkarske filmove tipa mupet show jer je jako aktivna i to je za nju gubljenje vremema.Više voli da sluša muziku i pleše.U vrtiću im puštaju Traktor TOM-a svi sjede i gledaju jedino ona neće stalno nekud trči i pravi neki zijan. Drage moje uživajte u tim trenutcima dok vam mirno sjede jer barem tad možete malo da se odmorite dok ja to ne mogu.
RE: Muzika i crtani filmovi za djecu 21.5.2010 11:14:39
kanita25
moja djevojcica je prvo voljela samo da gleda utakmice od prve godine je zavoljela i NODDY-ja i dan danas on nam je glavni lik...nekad voli da pogleda i pocojo i doru ali Noddy je Noddy.kad je dobila jagodicu nije htjela gledat vec samo jednu pjesmicu gdje plesu i tako da ona skace uz tu pjesmu i daj ponovi joj je po 1000 puta..zaista mi mozak ispirala danima i nocima... ali sad smo otkrili dva super programa na digitalnoj baby tv i jim jam i zaista imaju super crtice i pjesmice za djecu...sada ponekad trazi da gleda noddy bas kada joj ovi dosade a inace sjedila bi satima i satima i gledala...a ja mozak odmarala
RE: Muzika i crtani filmovi za djecu 21.5.2010 11:40:40
smajli80
Blago tebi draga moja kad hoće da sjedi i gleda nemaš pojma koliko si sretna barem što se toga tiče.Ovu moju ništa drugo ne zanima osim trčanja i skakanja.
RE: Muzika i crtani filmovi za djecu 8.11.2010 8:07:13
dacy
Moj sin od ovih kratkih crtiča gleda samo Pocoya i Boba. ali zato odgleda Disnyjeve crtane u cugu . Do sada smo mu kupili Aladina 1,2,3. Potraga za Nemom, Pepeljugu, Pinokijo, Kralj lavova (koji ja obožavam ), Ljepotica i zvijer, Dječak iz đungle, Auti (koji stalno gleda) i Bambi2. Nismo nigdje uspjeli naći Bambi1 . Ima li ko link za taj, ali da je Disney?
RE: Muzika i crtani filmovi za djecu 8.11.2010 9:19:04
Anoniman
moj Andrej uopste ne gleda domace crtice...tj. na nasim kanalima...jedino disney xd...to je njegov program...tu gleda zeke and luther, cars, kick buttowski,phineas and ferb, kid vs. cat
RE: Muzika i crtani filmovi za djecu 8.11.2010 11:40:24
Blue rose RR
IZVORNA PORUKA: dadada
moj Andrej uopste ne gleda domace crtice...tj. na nasim kanalima...jedino disney xd...to je njegov program...tu gleda zeke and luther, cars, kick buttowski,phineas and ferb, kid vs. cat
ovo dijete ce prije eng. nauciti nego nas
I kod nas je isto, samo kod nas je umjesto Disney kanala, njemački Super RTL.
RE: Muzika i crtani filmovi za djecu 8.11.2010 11:51:38
Dinkica
Naš omiljeni crtani je subotom ujutro Bo u pokretu, čak trči u mjestu i hvata ključiće s njom . Inače ima dugometražni Tom i Jery i Duško dugouško na DVD ali nije posebno zainteresovana. Pomalo gleda i Ne daj se Nina
RE: Muzika i crtani filmovi za djecu 13.2.2011 8:29:36
mojamama
odlični su Pixar filmovi, mogu se naći na netu, dobri su za djecu ali i za odrasle odraslima nije dosadno kad trebaju zajedno sa djecom gledati ove filmove
RE: Muzika i crtani filmovi za djecu 9.3.2011 18:36:34
teacher75
RE: Muzika i crtani filmovi za djecu 9.3.2011 18:40:29
Visnja RR
a mi uz hrvatsku doru učimo hrvatski i englesi uz srpsku učimo srpski i šanski a vise puta uhvatim asju da pjeva na engleskom uz crtani kojem pjesme nisu prevedene ... meno to tako slatko i smješno...