Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Muzika i crtani filmovi za djecu 1.1.2010 22:46:30
Hanady RR
tko izvodi tu pjesmu miroslav, imam jako puno pjesmica al neznam baš imam li tu? trebao bi mi izvođač
RE: Muzika i crtani filmovi za djecu 6.1.2010 13:59:53
Suzana
Slatka bebano, hoće da joj dijete gleda crtiće koje su gledali roditelji... Mislim da je Luka mali za Pepeljugu, uzmi mu Noddy-a vidjećeš da će mu se dopasti. Noddy je stalno u svom bi-biju.
RE: Muzika i crtani filmovi za djecu 6.1.2010 14:11:56
Hanady RR
Moj mm je kupio diznijevu Pepeljugu sihroniziranu na hrvastki u Tropik šopu na ciglanama. Original košta 7KM. Kupio je Aladina i Snježanu i sedam patuljaka. Moja hanadi to gleda od ruge godine, a prije toga nas je msarala jagodicom Bobicom, sad već gleda te malo ozbiljnije crtiće dok nas farah smara sa FIFI.
RE: Muzika i crtani filmovi za djecu 6.1.2010 16:23:20
milenium
IZVORNA PORUKA: bebano
Hej zenice,
znate li gdje se imaju kupiti Disney crtici kao npr Pepeljuga, Petar Pan, Bambi.. Ima li na Siranu?
ovo ti ima u svakom tržnom centru,supermarketu,kiosku ,ili prodavaonici običnoj,ja sam baš nedavno kupila Disnijevu Zvončicu ,orginal je,ima puno dodataka,pjesama,igrica,to je prvi film što je snimljen o zvončici(to je ona zvončica iz petra pana),prošli tjedan izišao drugi dio pa sam kupila i taj.Sebi mislim,ne djetetu.jer on je još mali za to.
ali poslušaj Suzanu,Zvonko je zakon ,moj ga gleda od kad je imao samo 8 mjeseci i ne trepće dok ne završi.sad već zna kad ide pjesma pa se unaprijed našteli za ples! a prije dva dana sam mu kupila i fifi,i sviđa mu se.