Emina* -> RE: primanje hrane (28.6.2008 14:36:16)
|
Ja sam isto tako radila, i on je sam sebi navukao, cak sam poslije apsolutno svakog obroka davala mu jos Hipp-a.... i postepeno, jednostavno nije htio vise flasice poslije hranjenja, haman je sebi navukao dovoljno... I tako smo postepeno ukidali flasicu, i ostali smo na ovoj navece.... I nju nekad popije, nekad ne.... Sinoc nije nista pio, samo siku [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Juce smo mi bas bili na pregledu mjsecnom, i za mjesec je kako sam napisala gore dobio 850 grama, a narastao cak 5,5 cm... Niko mi nista nije rekao, ali mislim da i nije imao sta da kaze.... Zato, mila moja, ne sekiraj se nista.... Kad kazemo da beba ne napreduje, tada uglavnom dobija manje od oko 410 grama mjesecno, odnosno negdje manje od 21 gram dnevno..... Nemoj se ti meni sekirati nista, vidjeces da ce sve biti ok... Mi kad smo isli na prvu vakcinu, i pregled, on se bio udebljao malo vise od 1 kg, ali mu opet nisu htjeli da daju vakcinu jer kako kazu da misic noge mora jos malo da ojaca... Dosli smo nakon 7 dana i dali su mu vakcinu.... Vidjeces da ce sve biti ok... Ljubi srecicu svoju......
|
|
|
|