Hanady RR -> RE: beba i kućni ljubimci u kući :))) (9.1.2012 21:57:46)
|
IZVORNA PORUKA: danza Veliki pozdrav svima, ja sam jedno vrijeme tu jedno vrijeme nisam, meni nekako neide ovo forumanje od ruke a iskreno da kažem jedva stižem i ostale obaveze (kuća, beba, faks itd) pa teško nalazim slbodnog vremena za ostale stvari, pa eto ko primjeti da sam nekad tu a nekad nisam, izvinite, nemojte zamjeriti! Uglavnom, da se vratim na temu, koliko sam uspjela vidjeti još nije ovakva tema postavljenja. Dakle, moja mala princeza ima 11 mjeseci, a tata i ja smo gledali nedavno jednu emisiju u kojoj je bilo riječi o kućnim ljubimcima u kući i uglavnom su pričali o tome kako je ustvari za dijete jako dobra stvar imati kućnog ljubimca u kući, naročito psa, zbog mnogih razloga. I malo smo se mi zainteresovali za to, malo i "progooglali", i uglavnom kažu kako je mops ili ti pug najbolji pas za odrastanje sa dijetetom. Mi smo onda našli jednog malog mopsića, mjesec dana star, kojeg bi trebali uzeti ove sedmice. Ali sada mene brinu druge stvari, prvo me je mama isprepadala kako se može dobiti heknokokus od cukine dlake, pa zatim suprugov prijatelj sa pričom o bolestima kao ta neka mačija kuga itd. Mi smo sada zaista u dilemi, da li su te bolesti opasne za ljude, za bebice, koje su ustvari zdravstvene predostrožnosti na koje treba obratiti pažnju.... itd. Da ne duljim, ionako sam se slomila tipkajući, postat ću vam dosadna! Mene ineteresuje vaše mišljenje, a i iskustvo ukoliko ga imate i tako....[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|