D_K
|
IZVORNA PORUKA: mišur Evo da se javim kako je prošlo... U stvari, još nije prošlo, jer je Ana puna šlajma, a ne zna to iskašljati, ne izbacuje ga kroz stolicu, a samo je jednom povratila, i to kad sam je ja nešto naljutila, pa od huje Sad je bolje, nema temparaturu, malo bolje diše, ali i dalje hropti kao deda od 70g. Stavljam joj guščiju mast na pluća, u hranu i mlijeko, dajem kozije mlijeko tako što sa njim pravim klopicu, jer neće da ga pije... Prije 2 dana joj se kašalj tako pogrošao da je morala primiti injekciju da može diše . Imala je neki napad kašlja! Pošto je tad bila pod antibioticima, a još i primala 4 inhalacije na dan, dr nam je savjetovala da uradimo snimak pluća, jer se bojala da nema još upale, pošto od hroptanja u plućima ne može dobro čuti preko stetoskopa. Hvala Bogu, nalaz je bio dobar, a specijalista pulmolog je rekao da je mala da je sad pregleda i muči, a još je i bolesna, i da dođemo kad malo poraste, jer možda ima i treći krajnik Ona je sad bolje, ali još ima dosta šlajma. U ponedeljak idemo raditi briseve i za nju i za Luku, pa da vidimo šta dalje raditi. Možda imaju i neke bakretije u grlu i nosu pa joj smetaju Dobila sam borove iglice, ubrala mi jedna koleginica na Romaniji, a juče dolazila na neki sastanaka kod nas. Legenda, kako me obradovala Kako sad to da pravim? Koliko sam čula, ima neka fora sa šećerom Zna li neko provjereni recept ili da tražim od Googla? a joj mogu misliti kako ti je.. sam se pokusaj smiriti - bice to ako Bog da dobro - doktori je prate a vidim da vi pokusavate sve sto mozete. nadam se da ce moj post biti od koristi ali moja Esma je stalno imala problema sa izbacivanjem slajma i isle smo nekoliko puta na inhalacije. jednom, kad je bila bas mala zaova mi je rekla za Bisolvon kapi - kaze da rastopi slajm i on izadje kroz stolicu!! mi smo ga jednom, dva puta koristili a sad sam se jedva sjetila koje su bile kapi. ona je sad veca pa je lakse ali preporucujem ti da pitas u svoju doktoricu ili u apoteci - oni ce ti tacnije reci - da li je dobro i kako djeluje.. kako god, malo princezi zelim brz oporavak a mami sto manje stresa..