Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Da li neko koristi orthomol natal? Dobila sam preporuku za njih da su dobri vitamini narucito za mlijeko i dojenje..u prvoj trudnoci sam pila prenatal od nw i omegu 3 isto nw..kontala sam opet uzeti te ali mi hvale i preporucuju ove pravo..nisu nesto ni jeftini..
ja ga pijem..skup jeste al meni je dobar...nemam nikakvih nuspojava..doduse nisam imala ni s prenatalom u prvoj tridnoci..mada zene kazu da deblja a jesam nabila 20 kg a sada em mi se apetit ne povecava em mi je probava redovna...svako jutro prije 7 , natjera me da ustanem iz kreveta
Uzela sam i ja da probam jedan mjesec ..nekome kazu odgovara nekome ne..kao probavu nekome uspori..za debljanje nisam cula a mislim da se od tih vitamina ne mozes udebljati..svi su oni u sustini isti samo ovaj orthamol ima par minerala vise nego ostali..ja sam sa prvim dobila 9 kg na porod otisla sa 69 kg..cijelu trudnocu sam pila sve vitamine i jela sam 3 puta dnevno i rodila sam bebu od 4 kg..doduse slatko nisam jela ali voca sam kamion pojela..i vode sam pila svaki dannpo 2 l..stalno sam bila zedna..kontala sam da nije secer medutim svi nalazi su bili uredu..jednostavno mi organizam trazio..
22.04.2014..21:41..rodilo se mamino sunce..moj Arijan 27.11.2015..očekujemo seku ili bracu abd
Ja mislim da nije do prenatala,nego do kasike Bogami Ja ga pijem vec 3godine bez prestanka U prvoj trudnoci dobila 31kg,à sad jedva 15kg Istina je da otvara apeti zato sto ima puno B vitamina,e sad do nas je hocemo li navalit na milku ili jabuku Mae bih na milku
Ja mislim da nije do prenatala,nego do kasike Bogami Ja ga pijem vec 3godine bez prestanka U prvoj trudnoci dobila 31kg,à sad jedva 15kg Istina je da otvara apeti zato sto ima puno B vitamina,e sad do nas je hocemo li navalit na milku ili jabuku Mae bih na milku
ma ja sam inace zlohrana malo jedem...kod mene je bila voda 10kg otislo na porodu i jos 5 u prvih 7 dana i jesam jela cokoladice...sad slabo i slatko jedem a ni vodu ne zadrzavam
Zdravo, nedavno smo kupili 2 kutije Bayerovog Elevit Pronatal u Ljubljani. Dodje 100 tableta u jednoj kutiji a piju se 1 na dan. Rok trajanja je 11.2016 a kupljene su u septembru ove godine. Mogu se kupiti pojedinacno ili zajedno. Platio sam ih €45 a prodao bih za 80km pojedinacno ili 150KM obe kutije. Molim vas javite mi na privatnu poruku ukoliko ste zainteresovane.
Porodilište Plave poliklinike Tuzla koje je uređeno po svjet
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.