Skvo RR -> RE: Kad ste imale prvi vaginalni pregled u trudnoci? (15.2.2012 22:26:42)
|
Prenos postova IZVORNA PORUKA: dame drage moje da vas nesto pitam,,mozda nisam na pravom mjestu ali ima toliko tema da se nemogu snaci...[sm=zmeden.gif] Trudna sam 32 sedmice i doktor me je pregledao prvi put da vidi jesam li se pocela otvarati,,dok je pregledao nije me nista bolilo,ali medjutim poslije pregleda me uzasno boli,nemogu hodati kako treba,prepone me bole i po dnu stomaka...Pa vas molim jeli neku jos bolilo poslije pregleda?[sm=smiley19.gif] IZVORNA PORUKA: mama alma RR IZVORNA PORUKA: dame drage moje da vas nesto pitam,,mozda nisam na pravom mjestu ali ima toliko tema da se nemogu snaci...[sm=zmeden.gif] Trudna sam 32 sedmice i doktor me je pregledao prvi put da vidi jesam li se pocela otvarati,,dok je pregledao nije me nista bolilo,ali medjutim poslije pregleda me uzasno boli,nemogu hodati kako treba,prepone me bole i po dnu stomaka...Pa vas molim jeli neku jos bolilo poslije pregleda?[sm=smiley19.gif] Ja sa prvom trudnoćom prvi pug gin pregledana tek pred prod, tako da ti nemam iskustva, a što teko rano gledao ginekološki
|
|
|
|