emma.L -> RE: Izlasci nekada i sada... (10.11.2010 19:17:18)
|
Kao djevojka sam izlazila po Mostaru, a kao udata žena po Sarajevu [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Najviše smo izlazili u Mississipi kod fakulteta, a završavali La Cageu i u disku, sjedalo se i u Stolicu. A otkako sam došla u Sa, na repertoaru par mjesta, nakon kojih uvijek završimo kod Reše u Slozi. Bude nam super- uvijek mješovito društvo, jer tako smo navikli - MM, ja i naša ekipa parova barem jednom tjedno iziđemo i zalomimo. U Mo kad odem, MM čuva Emu i sa curama sada obično idem prvo u Megi na klopu i priču, pa onda kod Ante znamo sići ili u onaj disko pored Ante, mada se ja sad tamo osjećam kao na drugoj planeti jer je to otvoreno nakon što sam ja otišla u Sa. Uglavnom, nije mi se teško organizirati za izlazak, jer volim jako hodati i srediti se i biti u društvu. I razumijem mame kojima se teško odvojiti od djece, ali upravo zato mislim da treba rano početi- sjećam se izdajanja prije izlaska da Emi ne bi falilo mlijeka, ali mi smo i kad je skroz mala bila imali vrijeme opuštanja s društvom. Doduše, ja imam ludu sreću da moja svekrva dođe i sjedi koliko god treba da mi iziđemo. Kasnije, kad je počela čuvati Emu dok smo na poslu, mi fino našli tetu da je čuva uvečer jednom na tjedan i svi sretni.
|
|
|
|