dacy -> RE: Prehlada - djeca od 2 godine i vise (29.10.2010 10:19:08)
|
Hvala maja [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley31.gif[/image] Drage moje mamice, moj J. je užasno prehlađen. Iz nosa ne da mu curi, nego lije. Malo mi kašljuca i ima prolijev. Tako već 2 dana. Sinoć jedva zaspao oko 11, probudio se u 1 plačući, jer ne može disat, i ponovo zaspao u 4 i jutros u 7 okice ko filđani. Nije on meni nervozan, evo sad leta, igra se, a nos lije li ga lije. Kad mu trebam obrisati nosić to je borba, znam da ga boli, onda plače i on se opet napuni. pumpici neda ni blizu. Čitala sam da je čaj od šipka dobar za prolijev i to samo pije ova 2 dana i bolje mu je, ali ne znam šta da radim sa nosičem. Osim onog spreja, šta vi koristite za svoju dječicu kad im nos curi. Mama mi radi u ljekarni tako da ja imam sve potrebne preparate za prehladu, ali ovo meni ne ide na bolje. I još ne znam da li da ga vodim doktoru. Ovo mi se čini ko malo jača prehlada pa mi bezveze da ga vodim kad u čekaonicama ima bolesnije djece, pa da nešto ne pokupi. Uh, eto, smoriše nas ovi naši piliči
|
|
|
|