Bebica11 -> RE: Boja stolice kod bebe (25.9.2012 9:15:42)
|
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka Zubići? Bebice11, zaista nema potrebe da brineš ako stolice nisu česte i proljevaste, ako je dijete raspoloženo kao i obično. Boja stolice se mjenja. Naročito ako dijete unosi krutu hranu onda baš može da varira. Boja stolice za starost tvoje bebe nije pokazatelj unosa kalorija. Može naravno biti neki simptom probavnih smetnji, ali kako rekoh gore, ako je sve ostalo uobičajeno onda nema razloga za brigu. Da li ta zelena stolica ima neki karakterističan miris, drugačiji nego obično? Da li se bebi ojede guza nakon takve stolice? lejlic hvala ti[sm=smiley31.gif] ne ojeda se hB, smrdi uzasno[sm=smiley13.gif] i jucer je bila najgora tj najtecnija i bas neprovarena hrana izasla po svu noc doji, sinoc nisam nikako spavala, place mi se, svako pola sata je plakala i ja joj dam (.) i smiri se, malo povuce i zaspi za pola sata opet i bas cudno doji, cupa me, ono povlaci bradavicu bas me BOLI, dozlogrdilo mi dojenje i sve, valjda neispavanost i boli, [sm=smiley19.gif] i ja kontam da nece vise ti zubi jer nema jos nijednog[sm=zmeden.gif] al to kontam od 6tog mjeseca pa nikad, a posebno je nervozna od petka a i ovo dojenje nocu postaje nemoguce[sm=smiley13.gif]
|
|
|
|