mamine oci -> RE: Izgubili smo bebu krajem 9. mjeseca trudnoće (2.2.2013 12:05:44)
|
IZVORNA PORUKA: amab Drage moje jako mi je žao zbog vaših gubitaka i samo Bog zna da se zaboraviti nemože ali dalje krenuti mora.Pišem ovo dok su moje rane još sviježe sad ce sdam dana kako sam izgubila svoju bebicu, pet mjseci možda nije kao pred sam porod ali bol je isto velika. Moja priča: Sve uredno, kontrole i UZ i nik sretniji od mene,,,,,,i onda kobni trenutak na spavanju samo osjećaj da se nešto dsi, to je bilo pucanje vodenjaka, poslije sve pa sa vidim uobičajeni procesi bolnica UZ i prirodan porod zatim čišćenje ostatka,,,, ostaje bol, nevjerica 1001 pitanje bez odgovora i na kraju samo nada da vrijeme lijeći sve rane i da se to zbog nekog razloga moralo desiti.Još uvijek sam u šoku ali mi je utjeha moje dijete( imam već sina) i nada da ce biti bolje. Iskreno mi je žao zbog svi koje su preživjele slični,isto ili još gore glavu gore i nadam se ce opet akoBogda biti [sm=nosecka.gif] svima nama. Ljubim vas dragemoje [sm=smiley31.gif] zao mi je sve zenice koje su prosle kroz ovako bolne trenutke,zao mi je zbog vasih gubitaka, rijeci utjehe zaista nemam uzdaj te se u Boga,da vam Allah podari sabura[sm=smiley31.gif]
|
|
|
|