Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Koji prašak i omekšivač za veš koristite? 8.8.2008 16:15:52
nesanica
Arijel u prahu za bijeli ves, a tecni arinel za sareni. Od omeksivaca mi je najbolji plavi lenor i to onaj u flasi. Par puta sam kupila lenor u bidonu/ kanisteru ali je to samo razrijedjeni lenor. Koliko god uspes u masinu ves ni malo ne mirise. Bukvalno bacanje para. Kad kupujes ovaj u flasi makar znas sta kupis.
RE: Koji prašak i omekšivač za veš koristite? 8.8.2008 17:21:03
vjestica
Ariel zakon, sad čekam da potrošim Tide, koji sam uzela da promijenim, i da se vratim na Ariel a od omekšivača Lenor je zakon (nekad uzmem žuti, nekad plavi itd) probala Silan- isto ništa, pa probala DM-v i sad jedva čekam da i njega potrošim, pa da se vratim na Lenor Nilu imam za ručno pranje (kad je u pitanju izuzetno osjetljiva garderoba, što ne smije u mašinu, ili kad tek nešto kupim, pa da provjerim jel pušta boju)
RE: Koji prašak i omekšivač za veš koristite? 10.9.2008 12:05:34
jupajdi
Koristim Tide za super mame i to active fresh. Od omekšivača sada sam uzela Silan sensitive za bebe mada ne stavljam kada perem bebine stvari, nego eto radi nas. Kontam da je blaži. A u trudnoći nisam stavljala nikakav omekšivač, svaki mi je smetao.
RE: Koji prašak i omekšivač za veš koristite? 10.9.2008 12:24:26
medavi
Bome Merix super pere a cijena je super, a s obzirom koliko ja vesa imam i koliko praska potrosim cijena mi je veoma bitna omeksivac Ornel baby soft extra je moja jetrva koristi ariel moj ves bolje mirise ma merix vam je super!
RE: Koji prašak i omekšivač za veš koristite? 10.9.2008 12:47:06
Dinkica
Persil green power a omeksivac je plavi Lenor. Snaha koristi ljubicasti softly i isto mirise za 10 pa sam misila i to probati. Ariel sam koristila kao djevojka a sad muzek ne da kaze podsjeca ga na Ariela Sharona
RE: Koji prašak i omekšivač za veš koristite? 11.9.2008 21:51:04
adannn
ja sam dosad koristila tide ali svekrva mi je jednom odjeću oprala sa duel praškom sa jorgovanom i duel omekšivač s mirisom kašmira ma fenomenalno,odjeća miriše danima i danima u ormaru...A dosad sam koristila mnoge od ariela,tide,faksa do omekšivača mnogih kao što su silan,ornel itd itd ali ništa kao duel
RE: Koji prašak i omekšivač za veš koristite? 12.9.2008 12:51:42
Gigana
IZVORNA PORUKA: adannn
ja sam dosad koristila tide ali svekrva mi je jednom odjeću oprala sa duel praškom sa jorgovanom i duel omekšivač s mirisom kašmira ma fenomenalno,odjeća miriše danima i danima u ormaru...A dosad sam koristila mnoge od ariela,tide,faksa do omekšivača mnogih kao što su silan,ornel itd itd ali ništa kao duel
Joj i ja sam čula da je Duel extra, pogotovo omekšivač. Reče mi kolegica s posla da ga je ona kupila u Tomu u Lukavici, valjda ga samo tamo ima. Ne znam da li se kod nas može naći u prodavnicama, nisam ni gledala. Definitivno ću ga probati.
RE: Koji prašak i omekšivač za veš koristite? 12.9.2008 13:58:20
camm
IZVORNA PORUKA: Gigana
IZVORNA PORUKA: adannn
Joj i ja sam čula da je Duel extra, pogotovo omekšivač. Reče mi kolegica s posla da ga je ona kupila u Tomu u Lukavici, valjda ga samo tamo ima. Ne znam da li se kod nas može naći u prodavnicama, nisam ni gledala. Definitivno ću ga probati.
evo informacije neki dan sam vidjela taj duel omeksivac i pomirisala sam ga
samo kasmir lijepo mirise. a vidjela sam ga u škafi na mostarskom raskršcu. i nije toliko jeftin kao i deterdjent.cijena ista kao od lenora.
RE: Koji prašak i omekšivač za veš koristite? 12.9.2008 14:50:40
Lady_in_red
Drage moje , ne znam koliko vam to igra ulogu ali ja koliko znam većina poznatih marki su jevrejske kao sto su : pampers, johnson, ariel, milka, loreal, ima ih još mnogo monogo.... za ove sam 100% sigurna da su jevrejske i istina je da je Ariel Sharon vlasnik firme i to ne samo ove nego mnogih . Ah da kako to da zaboravim ali pretpostavljam da znate COCA COLA je isto jevrejski proizvod. Eto pa vi razmislite kome mi pare dajemo i za sta one sluze , za kupovinu silnog oruzja kojim se ubijaju nevina djeca Žalosno ali tako je , mi smo takav narod , sve sto je domaće stavljamo pod nekvalitetno . Eto tolko od mene .
RE: Koji prašak i omekšivač za veš koristite? 13.9.2008 18:36:10
nikka
IZVORNA PORUKA: Lady_in_red
Drage moje , ne znam koliko vam to igra ulogu ali ja koliko znam većina poznatih marki su jevrejske kao sto su : pampers, johnson, ariel, milka, loreal, ima ih još mnogo monogo.... za ove sam 100% sigurna da su jevrejske i istina je da je Ariel Sharon vlasnik firme i to ne samo ove nego mnogih . Ah da kako to da zaboravim ali pretpostavljam da znate COCA COLA je isto jevrejski proizvod. Eto pa vi razmislite kome mi pare dajemo i za sta one sluze , za kupovinu silnog oruzja kojim se ubijaju nevina djeca Žalosno ali tako je , mi smo takav narod , sve sto je domaće stavljamo pod nekvalitetno . Eto tolko od mene .
Ovo je samo još jedan u nizu uvredljivih nacionalističkih postova kojem nije mjesto na ovome forumu.
RE: Koji prašak i omekšivač za veš koristite? 13.9.2008 19:45:33
mamy Sabina
Odnedavno koristim isključivo tečne deterdžente iz DM-a.Za bijeli veš,posebno za šareni,a postoji i koristim ga i za osjetljivo rublje.Ocjena čista desetka.S omekšivačima još uvijek lutam ,kako kad.
RE: Koji prašak i omekšivač za veš koristite? 15.9.2008 23:30:22
Aquarius
Deterdženti- Tide (snowflower) i Ariel (mountain spring) su meni br. 1 Omkšivač - Lenor i to ovaj a i ovaj je dobar.
Vjerujte isprobala sam milion omekšivača ali su ovi super. Evo jutros sam uzela majicu dugih rukava koja je preležala u ormaru cijelo ljeto a mehka je i miiiiiiiriše suuuuuuper. A kad prostirem veš pola me komšiluka uvijek pita šta to kod tebe tako divno miriše.
A pošto je meni crna boja uvijek bila draga i rado je nosim onda je obavezan i Perwoll.
RE: Koji prašak i omekšivač za veš koristite? 16.9.2008 8:25:32
Lady_in_red
Ja imam osjećaj da ovdje pojedinci jedva cekaju da neko nesto napise da bi ga mogli napasti , nije mi bila namjera da ikoga uvrijedim, cak sta vise zaista poštujem sve vjere i nacije . Samo sam navela istinu a koga boli njegov problem . Ja ponekad koristim ove proizvode iako znam sve ovo gore sto sam napisla, jer kako rece gore neko , neke od ovih stvari zaista jesu kvalitetne . Meni je stvarno zao ako sam nekoga povrijedila. Svako ima pravo izbora i pravo na " svoje misljenje ".
RE: Koji prašak i omekšivač za veš koristite? 16.9.2008 8:29:14
Lady_in_red
I sve ono sto sam napisala , napisala sam iskljucivo zbog rata koji se trenutno odvija i zbog toga sto znam da novac koji mi potrosimo sluzi za kupovinu oruzja itd.....Al ne bitno , očito ovdje neko cita pazljivo riječ po riječ i analizira svaku . .