Veldina -> RE: dermatitis (31.10.2010 16:32:32)
|
Pozdrav svima.... samo da vam javim stanje se popravilo, a i ima novine :) u ponedjeljak sam se porodila 10 dana prije termina u drzavnoj bolnici i uopce nisam zadovoljna :( stigla sam u bolnicu u 01:30, sat prije mi je pukao vodenjak bolovi su poceli oko 02:00, pregledala me dr Aida, babica me smjestila u sobu.... bolovi su dolazili trpila sam a niko og babica ili sestrica ne dolazi u sobu da obidje a za doktoricu da i ne govorim.... kada su poceli naponi pocela sam vristati plasila sam se porodit cu se u sobi a niko ne dolazi..... u jednommomentu kad sam vrisnula dosla je babica i izderala se na mene kao sta je kao da nisi znala da boli...ja imam osjecaj da ce beba ispasti....sledeci napon za 5min kad je dosao opet sam vrisnula, derala se na babicu kad je usla u sobu vec mi je pocela krv liti kaze lezi da te pregledam..ah 9cenata neces ti jos ;) mene panika fata ja se derem na nju kaze hajde prosetaj 5min eto mene.... nije mi htjela pomoci da se popenjem na prilicno visok sto za porod, sama sam se patila, posle drugog napona sam rodila a nisam ni pukla niti me je sjekla. prirodno sam rodila bez infuzije i sl.... al kazem vam da nije drzavna onakva kao sto se o njoj pise ili prica...nazalost. za dr. Masica svaka pohvala. babice kao da su mesari a ne babice....
|
|
|
|