Sittah -> RE: Pomozimo porodici CIrak(sa 2 bolesne djece)!!! (17.1.2013 23:21:44)
|
meni se ova žena također javljala na facebook, doduše podavno, ima sigurno više od godinu dana pojma nemam gdje i kako me je našla, s obzirom da nisam nešto aktivna na facebook-u uglavnom dodala me u prijatelje, slala mi privatne poruke, ispričala mi svoju priču i molila za pomoć ja sam joj ljubazno rekla ako budem mogla, pomoći ću joj, međutim ona je insistirala i nekako mi je bila previše napadna molim Boga da mi oprosti ako sam se ogriješila o nju, ali nije mi se svidio njen nastup i insistiranje također je rekla da ima majku "koja joj eto ne može pomoći", ali kad sam kliknula na profil njene majke, vidjela sam da žena živi "normalan", čak za bosanske uvjete solidan život...... mislim slike i to, i sad se ne mogu tačno sjetiti, ali radi u nekom državnom poslu kažem opet, čovjek se može nesvjesno ogriješiti, i molim Boga da nikog ne iskuša bolešću djeteta, ali pošto vidim da su ovdje i drugi pisali da su u sumnji i nedoumici, samo sam htjela podijeliti svoje iskustvo ne kažem da je toj ženi lako, ali isto tako dodavati ljude po facebook-u i ispovijedati se nepoznatim osobama i onda insistirati da ti pomognu, a ne znaš ni kako ti ljudi žive ni da li su u stanju pomoći ti - nikako mi nije u redu
|
|
|
|