|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: RTG i trudnoća
30.10.2012 20:08:11   
zvončica

IZVORNA PORUKA: mama4

Danas je bila prv kontrola, i hvaa Bogu, sve je o.k. Doktorica je rekla da se ne brinem, da u ranoj trudnoci dodje do spontanog ukliko se ostetiti plod. I uputila me na farmakologiju, gdje su mi dali strucno misljenej o zracenju, i rekli da je minimalno i da nema opasnosti. Nadam se da ce neko citajuci moje iskustva razmisliti bolj od mene prije nego ode na bilo koje snimanje. Ugllavnom, moja je preporuka, nikad ne idite drage mame u drugoj polovini ciklusa, ne bih nikom pozeljela ovaj strah koji sam ja prezivjela od trenutka kad sam saznala da sam trudna pa do danas.

hvala i svim trudnicam sretnu i laku trudnocu i jos laksi porod zelim. a mamicama i njihovoj djecice najsretnije djetinjstvoooooooooo

Bas kao sto sam rekla....svakako drago mi je da je sve ok user posted image

A inace preporuka je za zene da se rtg snimanje radi u prvih 10 dana ciklusa, to je najsigurniji period.

Volim sve sto vole mladi :D

(odgovor članu mama4)
Neposredna veza do poruke: 26
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *