Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Da li se osjeti pucanje vodenjaka? 12.4.2013 10:47:53
Alma_27
nama su u skoli za trudnice rekli da obavezeno provjerimo kod doktora ako sumnjamo da je vodenjak pukao. bolje je dzaba otici nego ne daj boze rizikovati infekciju kakvu ili sta jos. cak jedna doktorica nije mogla sama da procijeni je li joj pukao vodenjak nego su joj tek kasnije nekad na pregledu rekli
RE: Da li se osjeti pucanje vodenjaka? 10.6.2013 12:51:17
Mya_81 RR
Ja nisam osjetila nikakvu bol, ali jesam osjetila pucanje. Mislim da mi je tesko objasniti u kojem smislu, jer nije bilo nikakve boli ili nekog neugodnog osjecaja.
RE: Da li se osjeti pucanje vodenjaka? 10.6.2013 13:19:17
mamaajna
nista samo osjetis kako voda curi ko da se nekontrolisano upiskis,prvi put mi probili pred porod,drugi put mi pukao tj.napukao pa mi je s vremenom na vreme iscurilo malo vode,pred porod su mi skroz probili vodenjak
RE: Da li se osjeti pucanje vodenjaka? 10.6.2013 15:54:13
Apotekarka
Prvi put su ga probili drugi put je njegovim pucanjem krenuo porod...Prije na 2 dana bile siu mi mokre gacice ja trk na Gak kao nije ima dosta vode da bikroz 2 dana pukao pravo osjetila sam kao da mi netko unutra probusi niktom baloncic a onda je nastuupila poplava do bolnice se par put presvukla sali uzalud zar toliko vode ima u stomaku...
RE: Da li se osjeti pucanje vodenjaka? 10.6.2013 21:52:42
lady_bubamara
Ja sam zagazila u 9.mjesec, uloživa, otvorena, al mi malo frka da neću skontati kad pukne vodenjak, jer mi skoro jedna ženica reče kad je otišla na uzv doktor joj rekao da je iscurila plodna voda , pitala ga kako nije skontala, kaže da je vjerovatno u tom trenutku ili u tim trenutcima obavljala malu nuždu, i sad mi malo frka ...
RE: Da li se osjeti pucanje vodenjaka? 10.6.2013 22:30:04
veeseelaa
za druge ne znam all ja sam to osjetila prvi put su mi vodenjak prokinuli, osjećaj ko da se insan upiškio drugi put pukao sam, kao u crtanom, gaće mi zamal spale nakon pucanja
< Poruku je uredio veeseelaa -- 10.6.2013 22:32:14 >
RE: Da li se osjeti pucanje vodenjaka? 10.6.2013 22:34:25
Medić*
IZVORNA PORUKA: ninulina
Ja sam zagazila u 9.mjesec, uloživa, otvorena, al mi malo frka da neću skontati kad pukne vodenjak, jer mi skoro jedna ženica reče kad je otišla na uzv doktor joj rekao da je iscurila plodna voda , pitala ga kako nije skontala, kaže da je vjerovatno u tom trenutku ili u tim trenutcima obavljala malu nuždu, i sad mi malo frka ...
Nemoj se sekirati, osjetices po mokrom vesu sigurno. Mene je u sred noci probudilo, ustanem ide mi se u wc i vidim mokre gacice....promijenim, legnem i za par min ponovo mokro. dakle nema sanse da ne osjetis, jer ode sve odjednom ili curka po malo ali nikako kao kada ides na wc :)
< Poruku je uredio medic slatki -- 10.6.2013 22:44:00 >
RE: Da li se osjeti pucanje vodenjaka? 10.6.2013 22:40:51
salmy
Osjetila nego kako kad je pocelo da lije ja sjela na wc solju...koja sam ja lujka bila...doduse nisam bila otvorena samo 1 prst..ali u panici sam sjela na solju i tresla se a ko fol isla na vjezbe...jos babica Berina na vjezbama kaze da to ne lije puno..onak deca..sta ima deca..kod mene vode bilo ko u prici