New Business Group -> RE: Babysitting - new business group (5.10.2010 16:09:55)
|
DZANINI, mama alma RR Agencija pruža dvije vrste usluga u oblasti Babysittinga: 1.posredovanje pri zapošljavanju teta čuvalica na puno radno vrijeme, i 2.povremeno zapošljavanje. Ova cijene od 6 KM jeste samo kada Vam se ukaže potreba jednom sedmično ili možda jednom mjesečno, kada hoćete da odete sa prijateljicama na kafu, ili sa mužem u kino ili pozorište, a nemate koga da Vam na 2-3 sata pričuva dijete i tada se plaća ova cijena. Znači platite jednom i ne vise, do narednog puta. A ako imate potrebu da neko čuva Vaše dijete 8-9h dnevno onda Vam pružamo uslugu posredovanja u Babysittingu. A ukoliko želite da stalno zaposlite tetu čuvalicu, koja će kod vas raditi puno radno vrijeme, i za to po Vašem dogovoru primati platu, onad mi posredujemo za Vas, a to znači da Vam mi nađemo tetu koja mora ispunjavati sve uslove agencije i uslove koje vi postavite. Mi na završni razgovor Vama pošaljemo 3 tete od koji cete vi odabrati samo jednu. Ta teta znači ostaje kod Vas , da radi. mi za tetu garantujemo 1 mjesec , i u slucaju da vam se ne svidi ili nesto ne odgovara, mi Vam je zamijenimo sa drugom tj posaljemo Vam tri nove tete na razgovor od kojih cete vi odabrati samo jednu. Tek nakon toga Vi nama plaćate uslugu posredovanja. Na našoj web stranic je aplikacijski formular za babysitting koji može popuniti svako onaj ko je zainteresiran za cuvanje djece... Naši psiholozi i pedijatri obavljaju razgovor sa potencijalnim kandidatima, nad kojima se također vrši i testiranja... Nama u agenciji je zaista bitan kvalitet , tako da se svakoj teti i svakj porodici posvećuje maksimalno vrijem i pažnja , kako bi se pronašlo najbolje rješenje... Dzanini, nismo sigurni da smo razumjeli Vaše poslednje pitanje... Vaše prijatečjice su zainteresirane za rad u Agenciji konkretno ili da traže posao preko agencije u obasti Babysittinga? Još jednom želim da se zahvali svim forumašicama, što evo na ovaj način podržavaju rad naše Agencije[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Svaka Vaša sugestija, primjedba, pohvala pa i kritika nam je dobrodošla[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|