Anoniman -> RE: Pripreme za rođendan beba iz Goražda (9.10.2010 22:54:25)
|
Konacno mogu da pustim suze da teku i da bez sustezanja pustim svoje emocije koje su me drmale cijeli dan... Hvala Bogu prvenstveno jer sam dovezla bez problema, a noge su mi se tresle i trnile svakim kilometrom... Sto sam bila blize, to je srce vise tuklo... Onoga momenta kad sam vidjela Visnju da me ceka, "naredila" sam svom srcu da bude jako i da izdrzimo sve to... I da, bila sam jaka i bila sam sretna, a sada... uhhhhhh... Hvala... jednostavno Hvala... ne postoji druga rijec koju bih pronasla da vam barem mrvicu iskazem od onoga sto bih zeljela... da mogu kako prenijeti ovaj osjecaj na forum, rado bih, ali je neizvodivo... Ali nakon danas, ubijedjena sam da upravo VI RR ZENE znate o cemu pisem... I one koje su bile prisutne i one koje ovo citaju i gledaju slike... Pored svega, sretna sam sto sam upoznala jos dosta predivnih zena i njihove pilice, presretna sam jer opet vidjeh moje prekrasne zenice sto ranije upoznah... Zao mi je samo sto nisam mogla vise se druziti sa svakom od vas, jer zeljela sam makar par rijeci razmjeniti sa svakom... I sto kaze Visnja, nekada se i posvadjamo, ne slazemo u stavovima, ne razmisljamo isto, ali zato OSJECAMO ISTO... HVALA VAM ZA SVE...[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley31.gif[/image]
|
|
|
|