Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Vještice ne očekujemo u oktobru! 28.10.2010 18:57:43
lamama
Moja je došla! Idemo dalje!
Belmice čestitam!
RE: Vještice ne očekujemo u oktobru! 30.10.2010 11:46:52
Cherry
moja jos nije dosla... trebala doci 26. sve me strah uraditi test da se ne razocaram (ipak je slatko zivjeti bar u nadanju)... nekoliko puta mi je kasnilo i po 10 dana, pa nista... strah me da tako ne bude i ovaj put... mozda uradim test sutra...