Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Vještice ne očekujemo u oktobru! 23.10.2010 10:12:52
nina25
hvala vam svima. presretna sam da je konacno uspjelo sa . samo da sve prodje kako treba. svim ostalim trudilicama zelim puno srece u novembru pa da na ljeto bude sto vise
RE: Vještice ne očekujemo u oktobru! 23.10.2010 16:14:12
Arina
Pusice svima,evo da se i ja pridruzim ekipi koja ceka i nina 25 cestitke od sveg srca na i da te prati sreca najveca tokom svih i dalje naravno.moja ovulacija je prosla i ne ocekujem u zadnjim danima ovog mjeseca.da nam ovi dani iscekivanja produ sto brze i da nas sto vise ako Bog da ugleda svoje .pusa svima
RE: Vještice ne očekujemo u oktobru! 26.10.2010 13:10:32
becca
Ja je ne očekujem u četvrtak 28.10.2010. Ali sam toliko bila nestrpljiva i jutros sam uradila test i pojavila se blijeeeda druga crta. I sada sam skroz luda! Da li da sutra opet uradim ili da čekam četvrtak ili ...
RE: Vještice ne očekujemo u oktobru! 26.10.2010 14:24:41
Teddy Bear
I meni je isto tako bilo,,,cetiri dana prije ocekivane mjesecnice na testu se pojavila skroz blijeeeda crta, i to je bilo to. Sad sam trudna punih 10 sedmica. Ja mislim da je i kod tebe trudnoca.Zelim ti puno srece i puno pozdrava
RE: Vještice ne očekujemo u oktobru! 26.10.2010 14:28:53
belmica
ja sam po svim proracunima trebala (NISAM) dobiti ili u subotu 23.10.ili u nedelju 24.10. jos uvijek je nema i ja se nadam ali me pravo strah uraditi test
RE: Vještice ne očekujemo u oktobru! 27.10.2010 11:21:28
gagach
ja sam imala smedjkasti iscjedak 7 dana od ocekivane menstruacije bila na moru i cak koristila tampone i onda je samo prestalo...nije mi na kraj pameti bilo da je trudnoca...ako se nastavi smeckasto uradi test ipak:)
RE: Vještice ne očekujemo u oktobru! 27.10.2010 11:59:28
belmica
pa trebala sam dobiti u subotu ili nedelju ??? dakle recimo 3 dana.... ma nekako mi se ne radi test, sve imam osjecaj "procurit ce sad"... nikad mi se ovo nije desavalo nikad mi ne kasni menstruacija.. kada sam prosli put ( i jedini) bila trudna, odmah nakon dva dana kasnjenja sam bila sigurna da sam trudna...a sad je nekako drugačije pokusat cu se strpiti do sutra... i nadam se da ce ostati samo smeckasto i da nece doći prava UHHHHH!!!!
RE: Vještice ne očekujemo u oktobru! 27.10.2010 12:08:14
gagach
nadam se da ce tako i biti...kazem ti ja sam imala sve simptome kao da cu dobiti...izludjivalo me smeckasto i onda sve prestane...pa sam panicno zvala dr i ona mi rekla garant je trudnoca....tako sam i kupila test...da mi ona nije rekla ja bih kontala da mi je preskocilo menstruaciju...sacekaj jos sutra i uzmi test...nemas ta izgubiti mozes samo dobiti plusic SRETNO!
RE: Vještice ne očekujemo u oktobru! 28.10.2010 8:16:02
belmica
test je pozitivan!!!!! presretna sam! imam jos mrvicu smedjeg isjedka... sada trebam skontati kod kog doktora otići proslu trudnocu mi je vodio dc.Godinjak, a sada ne znam kod koga cu...
RE: Vještice ne očekujemo u oktobru! 28.10.2010 10:03:09
belmica
Hvala, hvala!!!!! narucila sam se za danas u 13 i 30 kod Divanovića sestra kaze, pa rano vam je to, nemojte, nece se nista vidjeti, ali ja sam insistirala zbog iscjedka koga ima jos uvijek po malo ljubim vas
RE: Vještice ne očekujemo u oktobru! 28.10.2010 10:06:59
gagach
trebala si sacekati koju sedmicu bar do seste ili sedme jeer se fakat nece nista vidjeti. Taj iscjedak je zaostala menstruacija al ako ce te smiriti otidji sta fali. Divanovic je divan i detaljan