Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Vještice ne očekujemo u oktobru! 15.10.2010 8:11:30
palachinken
Nije još, jer je meni ciklus između 30- 33 dana, a nije jos prošlo 14 dana od onog dana kad sumnjam da smo začeli. Nek sačeka utorak za definitivnu odluku Ili me strah minusa
RE: Vještice ne očekujemo u oktobru! 21.10.2010 7:03:40
Hanady RR
čestitam želim ti lagane i sretne naredne mjesece
< Poruku je uredio malena27 RR -- 21.10.2010 9:05:30 >
RE: Vještice ne očekujemo u oktobru! 21.10.2010 13:34:23
Latinka
Znam po sebi: isto. Prvo očaj, suze pa ono: neću se toliko nadati idući mjesec, pa kad prođe - svane ljepši dan, ponovo akcija, ponovo nada, ponovo borba... Biće, akoBogda,
RE: Vještice ne očekujemo u oktobru! 21.10.2010 13:50:29
Anica1
Nama istice period nakon kiretaze (jos malo i mozemo opet u akciju) tako da ne mogu se ubiljeziti za oktobar ali cim se formira lsita za novembar upsujem se:)) Pozdrav svima i da sto prije ugledate ili , a moze i azjedno
RE: Vještice ne očekujemo u oktobru! 21.10.2010 13:56:16
Lara83
eto novembra za cas...bas mi je drago sto si se opet pridruzila puno srece tebi i ostalim trudilicama od srca zelim i da sto prije ugledate svoje navijamo za sto vise
< Poruku je uredio malena27 RR -- 21.10.2010 14:20:30 >
RE: Vještice ne očekujemo u oktobru! 21.10.2010 14:19:21
mazaLy
Pozdrav svim zenicama i veeeeliki od iskrenog malog moje sestricne koja me sad pita tete sta jadis??a ja joj kazem pisem ?? a a zaosto?? pa rekoh druzim se sa zenama pricamo... a ona ce na to s zbunjenom facom ..""pa pozdravi ih sve od mene ja idem u sobu"" ..a ince ona tako reaguje kad imamo goste odlazi u sobu da ne smeta velikim pa obicno kaze ako dodju gosti s malim gostima posaljite ih u moju sobu!!\ Dusa tetkina!! A zenice moje trudilice evo za tili cas idemo u novembar i najnoviju akciju!! ja vam iskreno zelim da sto prije novembra postignete i postanete !!!pozdrav!!