RE: Problemi sa forumom (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> O portalu

Poruka

lepetetka -> RE: Problemi sa forumom (31.7.2012 22:39:47)

evo i mene na problemima [sm=smiley1.gif]
ja se ne mogu ulogovati nikako, jednostavno opcija prijava/odjava ne fercera....to radim tako što uđem u neku temu pa idem na opciju da pišem post i onda mi traži prijavu u onom prozorčetu, eh jedino tako mogu ali me počelo nervirati jaaaaaaakooooo....[sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif]

Visnja RR -> RE: Problemi sa forumom (31.7.2012 22:55:15)

koji browser? koliko ti to traje?
probaj preko drugog...

lepetetka -> RE: Problemi sa forumom (31.7.2012 23:05:04)

Višnja hvalaaaaaa ti puno, brza si...[sm=smiley1.gif] ma odavno je to...ali eto jedno vrijeme sam išla preko google chrome, i najednom nisam se mogla više ulogovati, a evo sam uspjela preko mozille [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

bucko -> RE: Problemi sa forumom (20.8.2012 21:01:54)

Zašto se ne mogu odjaviti s RR?I prijava nije išla preko "prijavi se", već tek kad sam išla na odgovor na temi...

madam x -> RE: Problemi sa forumom (18.9.2012 22:32:25)

Ja sinoć bila na RR i zatvorim, ostavim računar na stand by, nisam se odjavljivala.
Muž preuzeo.

Uđem kasnije sa mobitela, neprijavljena, kad ono tamo na jednoj temi piše prisutna ZINANINA.

Kako to?
Inače se nikad ne odjavljujem, jer mi je lozinka nešto komplikovana, zaboravila je bila pa mi došla nova nešto

kjvghgftrdxhg .

Mogu li dobiti novu lozinku , koju mogu i zapamtiti?[sm=smiley36.gif]

Visnja RR -> RE: Problemi sa forumom (18.9.2012 23:47:20)

pa udjes u svoj profil i imas u vrhi promjenu pasworda pise crvenim slovima :
"Izmijeni lozinku za pristup portalu"
[sm=smiley1.gif]

ja stalno ispadam sa RR...moram se svaskih malo iznova prijavljivati ...ali ne smijem da zucnem programerima u frci su ovuh dana s poslom [sm=smiley1.gif]

milenium -> RE: Problemi sa forumom (25.9.2012 22:08:22)

ovo sam namjeravala davno spomenut al uvijek zaboravim.
zašto ne riješite one slike da se normalno listaju?kad već postoje programeri zašto ne naprave da se jednostavnije listaju?kliknemo na prvu pa onda samo next next ... gore u kutu.kad gledamo slike da gledamo samo slike,ne trebamo čitati tekst 20 puta.evo sad sam mislila pogledati slike igrališta ali kliknem na jednu sliku,pa onda klik na strelicu da mi pokaže drugu al pokaže mi početak teksta pa ja moram srolati dole ručno na sliku broj 2,zatim kliknem na strelicu za sljedeću sliku,opet tekst,opet srol dole da vidim sliku itd... normalno bi bilo jednom pročitati tekst a onda iza teksta da slijede SAMO slike koje se normalno listaju,bez ponovnog pojavljivanja teksta.ako me kontate
i tako je oduvijek,stvarno smara.

Visnja RR -> RE: Problemi sa forumom (26.9.2012 11:57:28)

Nemoj klikati na fotke nego na strelicu pored velike fotke ..imas strelicu lijevo i desno od fotke ...

milenium -> RE: Problemi sa forumom (26.9.2012 14:27:31)

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

Nemoj klikati na fotke nego na strelicu pored velike fotke ..imas strelicu lijevo i desno od fotke ...

pa na strelice i klikam ali ne prebaci me odmah na SAMO iduću sliku nego na tekst a slika je ispod teksta i ne vidi se dok se ne srola dolje i ja moram svaki put srolati do dna da vidim sliku.zar ne konta nitko šta govorim[sm=zmeden.gif]

hapymum -> RE: Problemi sa forumom (26.9.2012 14:30:51)

IZVORNA PORUKA: zinanina

Ja sinoć bila na RR i zatvorim, ostavim računar na stand by, nisam se odjavljivala.
Muž preuzeo.

Uđem kasnije sa mobitela, neprijavljena, kad ono tamo na jednoj temi piše prisutna ZINANINA.

Kako to?
Inače se nikad ne odjavljujem, jer mi je lozinka nešto komplikovana, zaboravila je bila pa mi došla nova nešto

kjvghgftrdxhg .

Mogu li dobiti novu lozinku , koju mogu i zapamtiti?[sm=smiley36.gif]

ovo ti komplikovano zapamtiti ma daaaaaaaaaj[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

almondray -> RE: Problemi sa forumom (1.10.2012 8:47:06)

Evo već drugi ponedjeljak mi ne dolazi mail o trudnoći. [sm=zmeden.gif]
Pomagajte ,bas sam naviknuta da tako pratim trajanje [sm=nosecka.gif]

Visnja RR -> RE: Problemi sa forumom (1.10.2012 10:06:14)

da li si nesto "cackala" po svom profilu... probaj se odjaviti sa mailinga i ponovo prijaviti... (ja sma prijavljena kao virtuelna trudnica i dobijam svakog ponedjeljka preko gmaila)
obicno trudnice koje su na hotmailu ne dobijaju pa ih sve molimo da promjene svoj mail na bilo koji drugi: najbolje gmail....

almondray -> RE: Problemi sa forumom (1.10.2012 11:59:39)

da li si nesto "cackala" po svom profilu... probaj se odjaviti sa mailinga i ponovo prijaviti... (ja sma prijavljena kao virtuelna trudnica i dobijam svakog ponedjeljka preko gmaila)
obicno trudnice koje su na hotmailu ne dobijaju pa ih sve molimo da promjene svoj mail na bilo koji drugi: najbolje gmail....

Nisam ništa čačkala [sm=smiley36.gif] i na gmailu sam .
Probat ću ovo sa odjavom i prijavom .

almondray -> RE: Problemi sa forumom (1.10.2012 12:09:19)

Sad viđoh da je stiglo 4 min posle tvog odg.
Hvala!

Visnja RR -> RE: Problemi sa forumom (1.10.2012 14:21:27)

znaci ok je? :)))

gvendolina -> RE: Problemi sa forumom (1.10.2012 14:27:36)

IZVORNA PORUKA: lepetetka

evo i mene na problemima [sm=smiley1.gif]
ja se ne mogu ulogovati nikako, jednostavno opcija prijava/odjava ne fercera....to radim tako što uđem u neku temu pa idem na opciju da pišem post i onda mi traži prijavu u onom prozorčetu, eh jedino tako mogu ali me počelo nervirati jaaaaaaakooooo....[sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif]

identican problem imam na mozilli,uopste ne postoji opcija prijave[sm=zmeden.gif]...sad sam se prijavila preko crome-a

Visnja RR -> RE: Problemi sa forumom (1.10.2012 14:32:39)

Mozzila vec deset dana ne fercera kako treba ...i to nema veze s nasim portalom.... korisitie od browsera IE ili najubolje Google Chrome

emi7908 -> RE: Problemi sa forumom (1.10.2012 14:40:34)

Višnja imam problema sa pp ne mogu da ih otvorim a prelaze mi skoro preko cijele stranice [sm=zmeden.gif] ne znam šta se dešava ?

Visnja RR -> RE: Problemi sa forumom (1.10.2012 14:43:18)

imam isti problem od sinoc..uopste ne mogu da otvorim pp... mislim da programeri nesto rade ...bar su najavili

almondray -> RE: Problemi sa forumom (1.10.2012 15:36:36)

znaci ok je? :)))

Da!

milenium -> RE: Problemi sa forumom (1.10.2012 20:11:05)

mene zanima kako da dođem do jednog teksta koji je neki dan bio na naslovnoj stranici rr,bila je riječ o namjernicama koje se ne preporučuju u trudnoći?mislila sam da je i sad tu ali vidim napisali ste neke nove tekstove.to su oni tekstovi koje objavljuje uredništvo rr.

Visnja RR -> RE: Problemi sa forumom (1.10.2012 20:19:04)

Draga, lijea trudnjaco [sm=smiley1.gif] imas gore pise trudnoca...pa na podkategoriju zdravlje

uostalom evo na fotci

[img]http://www.dodaj.rs/f/2W/S0/3Ggtx1aO/trrrrrr.jpg[/img]

milenium -> RE: Problemi sa forumom (1.10.2012 20:40:59)

hvala višnja[sm=smiley1.gif]

ovo me je zanimalo,izdvajam iz teksta:

...''Ljekovite biljke koje bi trudnice svakako trebale izbjegavati su:
borovica (klek, brinje), borovnica, ginko, ginseng, majčina dušica, lipa, lovor, stolisnik.''

mene zanima zašto je borovnica navedena kao da bi se trebala izbjegavati u trudnoći,i tko piše ove tekstove( očito ne stručna osoba)?! kad na svim portalima i stranicama o borovnici možemo pronaći samo najbolje.u trudnoći naravno.

milenium -> RE: Problemi sa forumom (1.10.2012 20:42:50)

Borovnice su još od davnina poznate kao voće s posebnim zdravstvenim bonusom. Ne samo što sadrže dosta vitamina C, važna je i njihova boja za koju su zaslužni bioflavonoidi, što pomaže učvršćenju stijenki krvnih žila. Važna karakteristika je i da sadrže antocijanine koji pomažu u preveniranju urinarnih infekcija i trovanja hranom. Visoka količina pektina koja se nalazi u borovnicama pokazala se važnom u tretmanu proljeva. Visok nivo kalija u borovnicama pomaže u regulaciji krvnog tlaka - borovnice djeluju kao diuretik te bi bilo dobro da ih u svoju prehranu uključe naročito one trudnice koje imaju problema u reguliranju probave. Zapamtite da komercijalni sokovi od borovnice ne sadržavaju dovoljno voća, stoga uvijek provjerite sastojke proizvoda kojeg kupujete.

Visnja RR -> RE: Problemi sa forumom (1.10.2012 20:48:04)

tekst je preuzet sa strucnog portala... uostalom kao i svi tekstovi su tu u suradnji sstrucnim osobama...

ali pokusam ti naci odakle je taj tekst

Stranica: <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sljedeća stranica >   >>