milenium -> RE: Problemi sa forumom (13.8.2010 15:04:16)
|
IZVORNA PORUKA: programmer Hmmm... mislim da cu morat brisati mileniumov profil [sm=smiley36.gif] Salu na stranu, mozete li mi opisati sta radite otkako dodjete na RR? Ja nemam nikakvih problema (sve mi fercera [sm=smiley36.gif]). Evo ja sta radim: 1. Odim na RR i se logiram. 2. Odim na link od ovog foruma. 3. Kliknem link i me uredno posalje na stranu (jos sam logiran). Ovo sam proverio na Internet Explorera 8, Firefoxa 3.6.8, Chrome 6, Safari 5.0.1 i Opera 10.61 [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] IZVORNA PORUKA: milenium IZVORNA PORUKA: Visnja RR poslala sam problem Marku... a što ba Marku,što nisi Zoranu[sm=zardeva.gif][sm=smiley36.gif] Markiša,imam ti ja 10 Marka u obitelji,i popeli su mi se na vrh glave,dosta mi je više Marka(osim ako su učinkoviti[sm=smiley1.gif][sm=love.gif][sm=smiley36.gif]) idem ja sad vidjet radi li to. e da ja ulazim na rr tako što u google ukucam samo slovo r i odmah mi ponudi rr jer nju najčešće koristim.i to je to,odmah sam na raspravama,ne moram se prijavljivat [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] -nama više teme[sm=zmeden.gif] pa da,najlakše je tako,izbrisat temu kad se ne zna popravit[sm=jezicek.gif][sm=smiley2.gif]
|
|
|
|