milenium -> RE: Problemi sa forumom (16.3.2010 22:54:57)
|
meni i dalje piše ''''''''ova stranica bi mogla naškoditi vašem računalu''''''''al ja unatoč tome kliknem na naslov i pojavi se stranica na kojoj piše ''''''''vrati se na prethodnu stranicu''''''''ja se vratim i opet piše ''''''''ova str bi mogla naškodit vašem rac''''''''... kolko sam shvatila nas je googl indeksirao dok mi možemo otvorit rr,a sad zašto mi neke teme ne možemo otvorit i zašto nam prikazuje da imamo virusa to je do rr.evo šta piše: Ako se vaša web-lokacija ne prikazuje u rezultatima pretraživanja, provjerite nalazi li se u Google indeksu prema parametru site: i potražite svoju domenu na ovaj način: site:example.com. Ako vaše web-lokacije nema u rezultatima, Google ju nije indeksirao. To se povremeno može dogoditi ako davatelj usluge hostinga web-lokacije blokira Googlebot (Googleov softver za indeksiranje weba). Ako vaša web-lokacija nije indeksirana, a sumnjate da je Googlebot blokiran, preporučujemo da kontaktirate davatelja usluge hostinga za web-lokaciju i zatražite da provjeri Googlebot povratnim traženjem DNS-a te da provjeri je li naziv u domeni googlebot.com, a zatim da izvrši odgovarajuće traženje DNS-za-IP pomoću tog naziva googlebot.com.
|
|
|
|