Pikapolonica -> RE: Faze dvogodišnjaka (12.1.2015 13:28:12)
|
IZVORNA PORUKA: mimi_2in1 ma ona bi sjedila po cijeli dan za tabletom il tv-om al ne da gleda nesto stalno nego pocne jedna pjesmica, 6 sekundi , vrti glavom a-a, hoce dalje. ako ne prebacim pocne da cmizdri...prebacim drugu opet 6 sekundi opet a-a..ama izludi. ne znam kako se dijete razmazi, i ja se pitam..jos stvarno mislim da joj ne popustam, ne mogu reci da je navikla da sve bud po njenom pa sad kao odjednom joj nista ne dam. znaci i kod vas isto...ja vise ideja nemam sta da joj radim. kazem mm juce na granicu me gura sa svojim bezobrazlukom...al ascare bezobrazluk. recimo vise nije dovoljno da pljune zalogaj, nego ga izvadi rukom i baci na mene, na mm i tako.. kontam imaju viska energije..al trebao bi joj dan od 48 sati da je umorim. [sm=zmeden.gif] kako vi sa plakanjem? Mi smo imali ovaj problem kad je maleni bio u tom uzrastu, doslovno nas izludjivao. Jedva sto pocne crtani/pjesmica, on u plac da ne valja, mijenjaj po hiljadu puta. Dok nam ni je pukao film, jer stvarno vise nismo mogli i dogovorimo se da nema vise nikako, ni tableta ni telefona ni laptopa. Par dana smo imali bas krizu, place, vristi, cupa dzep da izvadi telefon, ali smo izdrzali. Nakon toga je valjda shvatio da mu je bolje da gleda ikako, pa je odustao sa stalnim mijenjanjem, pa je postalo podnosljivo. A sto se placa tice, nista mu nije bilo od malo placa :) Pogotovo kad znam da je bez razloga (sto je u njegovom slucaju bilo u 99% slucajeva [sm=smiley36.gif] )
|
|
|
|