InLove -> RE: Faze dvogodišnjaka (8.7.2011 21:40:42)
|
IZVORNA PORUKA: Dalila Sa Neznam da li je samo faza ili ne al ja ludim,moj A koji ima 2,5 godine prije petnestak dana je gurnuo malu lopticu u nos da da dobroste pročitale u nos,najednom je počeo da plače i ja kad sam mu prišla vidjela sam kuglicu koja je već bila u nozdrvi,polahko sam mu pokušala izvaditi ali on je kihnuo i ušmrkao u sekundi i ona je otišla na vrh nosa.nos je natekao a ja sam bila van sebe.odmah smo u hitnu i oni nas odmah pošalju na uho ,grlo ,nos u bolnicu Koševo.Ja sam se skroz izgubila i bila sam van sebe,e već kad smo došli u bolnicu skontam da je loptica ustvari bonbonica iz jajeta ben ten,one male bobice tvrde.hB bobica se polahko počela topiti i sa slinama koje su non stop curile iz te nozdrve počela izlaziti,doktorica koja je jako ljubazna raširila mu je nozdrvu ali jakoo i pincetom tankom izmrvila i on je to nekako na nagovor pomalo ispuhao,i hB opet kažem da je bonbonica jer Dr. kaže nedo Bog da je loptica plastična pravo bi je teško izvadila ili nedaj Bože da je dalje otišla. I sinoć je A bio kod nane i ona me zove sva uspaničena ,uzeo je komadić toalet papira i opet kurnuo u nos,samo sreća pa je na vrijeme vidjela i natjerala ga da puhne i to je ispalo jer valjda nije otišlo skroz u nos. Ja sam sva u grču i šoku,neznam šta da radim,sve sitno sam pobacala al eto on opet nešto nađe pa makar i papir.neznam dal je faza ili će proći. ja ga ružim a on meni kaže gurnou sam papir u usta heheh neće da kaže u nos I moja djevojcica je stavljala toalet papir u nos :( dva, tri puta,jednom je dobila opomenu, drugi put isto, treci put je dobila po guzi, ja sam inace panicar, to me dokrajcilo,nije vise nikad. A evo i malena me danas prepala pravo. Sto se kaze umrla pa prozivila sam!!
|
|
|
|