Rimljankaa -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-decembar) (4.10.2010 21:39:48)
|
IZVORNA PORUKA: ajnur IZVORNA PORUKA: Rimljankaa Laro hvala ti,nadam se da cu se snaci. Do kada ujutru se moze predati urinokultura??? Sto se tice kila,ni ja ih nisam dobijala,sad se samo povecavaju. Valjda to tako treba. Mada ja stvarno na sebi ne primjetim,ne primjetm po odjeci,jer svake svoje stare hlace mogu obuci,osim sto ih ne mogu zakopcati. Majice isto tako,sakoe..sve.. I onda gdje li odu sve te kile?! Za kolica mozes provjeriti,ali neka ti ne bude obaveza... Otisla bi onako da pogledam. Ja kolica necu sad kupovati,jer mi i nece trebati prije marta,pa mi je glupost sad ih kupovati d ami stoje. Neka sacekaju,pa cu kupiti kad mi budu trebala ona koja tad budem htjela. Ajnur, moracu i ja otici do WOG-a. Nisam nikad bila,sve mi se nekako neda,a i daleko mi.. jednom kad mm i ja budemo free.... Ja vjerujem i da su cijene povoljne tamo... Mrkva,dobro si mi rekla to za slamku.. Onda cu uzimati na slamku... A tesko da se to bas moze zastiti potpuno,ali pokusacu koliko mogu... Jesi li sigurna da su mrlje od Toteme? A sto kazes nesto se mora i zrtvovati... :))) Pcelica maja je povoljna a no-no klub onako al je stvarno kvalitet i ne znas sta je ljepse.Tek im je malo doslo robe za zimu bice jos.Ja i mm smo isto mahsuz isli.Kako ste mi vas dvoje? cmokic[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Hvala ti! navraticemo ovih dana! mogli smo i veceras,ali nam se vala nesto nije dalo nigdje ici... Necu ni da zurim,jer imam jos vremena... Bebica udara,bas je ziva.. Neka je! Ja i muz legli,ion stavio ruku na stomu i sve govori..evo sad je..evo sad je udarila..sad..evo je... Hahaha,a meni smijesno i drago... sreca bas...
|
|
|
|