m.i.n.a.
|
Jutrooo.. Lejna cestitam i zelim sve najbolje tebi i bebici,javi nam se sa detaljima kako je proslo,je li sin ili kcerka..a sad uzivaj.. Rimljanko evo za zeljezo si sve cula a ima i tema o njemu na ishrani..sto se tice secera i meni je nizak,kad sam prvi put mjerila bio mi je dosta nizi,jos nije doguro do donje granice al pomalo se penje..za razliku od tebe ja sam slabo slatko jela,jednostavno mi se nije trazilo a i znala mi je biti muka..sad jedem al opet rijetko kad cokoladu nego uvijek je to kroasan ili puding i sl.ne vjerujem dsa je to ensto opasno,meni doduse se znalo javiti esvjestica i crnilo cim se nadjem u grupi sa vise ljudi..mene su savjetovali da jedem za secer vise voca,grozdja i lubenice a to ti je dobro i za zeljezo,grozdjice takodje a mislim od sveg da je najbitnija ishrana,redovna i raznovrsna koliko mozes.. Esmina i bebina mama,ti si pravo vrijedna,valjda se pred kraj dobije potrebni elan ili nesto drugo..ja sam najsretnija kad nesto radis sto je indirektno ili direktno vezano za bebu..jel to Esma malo ljubomorna na bracu,kako je shvatila i prihvatila novog clana.. Lilly dobro nam dosla..nadam se da vidjela podatke za urinokulturu ako je ono bilo tvoje pitanje.. Gagach draga trudi se optimisticna biti,proci ce i lezanje isve..ja bih ti rado dobacila neko jelo kad bih znala sta ti se trazi,,sjecam se kad su mene mucnine jos drzale platila bih nekom samo da mi da ideju sta vise da jedem..a da ne govorim kad idem u ze pa imam sve na gotovo,da mi krisku neko namaze zahvaljivala bih do sutra.. Voljena ja juce pitam da nisi otisla u bolnicu...nek ti je sa srecom i nek bude najbolje kako treba biti.. Naidice cestitam za prve pokrete,uzivaj sad..brzo ce biti sve jaci i cesci.. Medi ima li kompota za degustirati...musterija ima.. Rose,Ladyblue,Balasgirl..jos koji dan,hvala Bogu dragom da ste docekale sitno brojanje,da je sve u redu..odavno nismo cestitali nikome,sad je Lejna otvorila put...sretno nek vam bude.. Sunce,Laro,Dada.Ivana,Koka,Mamin cvjetic,Babina beba,Sara za,Mrkva,Moon,Happy_mom..i sve ostale....veliki pozz.. Ja sam danas zavrsila sa urinokulturom,jos samo nalazi..nije vala tezak nalaz al je dosadan,tri dana al eto..sto se mora nije tesko..jos sinoc sanjam dosao brat od mm i mi otisli na burek (koji ja rijetko jedem inace )a burek mirise,ma ne mogu vam opisati,ispecen bas kako volim,malo hrskav,zlatne boje,isto da citava carsija samo bureke pravi brate mirisu i svi jedu,moj mm se davi jeduci i meni iznijeli veliki tanjir a ja njima govorim nemogu ja to jesti,ne smijem nista jest dok ne zavrsim sa urinom,mora biti prazan stomak...i onda me probudi da moram u wc..vise nisam mogla ni zaspat..jutros se vracam i kontam dal da kupim sebi i nisam,nije mi djelovao ni pola ko u snu.. ko o cemu ja o hrani,covjek bi reko samo jedem..a nisam vam boni takva inace..hehehehe
|