stefania -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-decembar) (11.12.2010 13:35:16)
|
ma gdje ste, sta ima?? Evo maksuz iscitah sve ovo sto ste pisale nekih dvadesetak stranica, svega se izdesavalo vidim, al sve je dobro koliko mi se cini, pa onda neka je masallah! nesto kontam sve pricaju kako su zene odvratne jedna prema drugoj i vjestice (inace u zivotu) a ja majke mi nisam nikad na jednom mjestu srela toliko zena (vjerovatno beskrajno razlicitih medjusobno) a da se vise paze, gotive, postuju i ne znam sta sve ne..pa eto, haj sad budi pametan :) ma uglavnom, fascinirah se na trenutak finocom obicnih zena :)..helem neise, kod mene dobro, nije lose, nalazi mi dobri, osim sto sam malokrvna, ali i to malo, kaze doc, to nista, haman normalno u trudnoci. jbg leukociti mi poviseni i to me prepalo, reko, sta mi je sad, majku mu, kad ono i to kaze doktor za trudnice normalno do 12! pa eto da znate ako se koja zabrine. zeljezo mi je ludilo, ne znam odakle mi tolika kolicina u organizmu, a bas sam mislila da mi je to uzas..al da ne davim vise sa sobom i svojom trudnocom...mislim nisam jos nuhalni nabor mjerila to cu naredne sedmice ako Bog da...kako ste mi vi? ja ne znam u cemu je fazon, jel do mene, al ljudi moji sto sam ja kratkog fitilja u zadnje vrijeme!![sm=zmeden.gif] ne znam sta mi je jel do hormona ili sta ali suza mi je bas blizu guzice u zadnje vrijeme (sto bi narod kazao), a s druge strane u sekundi tako pobjesnim na neku glupost da ozbiljno se bojim da ce me drmnuti srcani ili mozdani..poslije to bude sega, al fakat ne znam sta mi je s raspolozenjem, ne zelim biti ni vjestica ni placiXXicka, a vidim da jesam...svasta, jel se kojoj to desavalo da znam jel to do trudnoce ili jednostavno ludim? Pms je za ovo mala maca, ne kontam, svi su mi za sve krivi i niko me ne voli [sm=zmeden.gif][sm=smiley19.gif]..eh eto tako kod mene, mislim na trenutke sam ja i normalna, stara ja (kao sto vidite [sm=jezicek.gif]) i tad skontam koliko sam mahnita vako ...al eto, sta je tu je...ako vako nastavim ovaj ce me muz sutnuti i naci bolju[sm=smiley1.gif], salim se, mislim sumnjam da ce...a mozda ce sve biti bolje na slijedecoj kontroli...aj zdravo i uzivajte u bebacima bili oni unutra ili vani vec
|
|
|
|