emy24 -> nadam se da se fibrom(dobročudni tumor) nece vratiti (29.9.2010 14:23:00)
|
drage moje ,htjela sam da cujem vas misljenje,i dali imam razlog za brigu.Naime 2008.g. sam operisala dobrocudni tumor ili fibrom medicinski receno koji se nalazio na glavi,na potiljku...ispocetka je to bilo malo i izgledalo je kao bradavica,nije me bolilo i nije raslo do trudnoce,samo mi je bilo nezgodno malo kad idem kod frizera,ili kad se cesljam...eh kad sam ostala u drugom stanju,on je poceo mjenjati svoj obliki irasti,nije me bolilo...kad sam se porodila otisla sam do dermatologa koji me je uputio u Travnik,kod doktora hirurga Granova,i on mi je zakazao operaciju,imala sam tremu i bilo me strah jer se operacija vrsila samo sa lokalnom anestezijom,i sve je to proslo ok,isjecak je poslat u Tuzl,na nalazu je pisano da je otklonjeno u potpunosti...oprostite na duzini posta, eh sad mi se pojavila neka mala tackica,kao mala bubuljica,ne boli me nista,samo se brinem da mi opet u trudnoci se ne pojavi...jer cula sam da se fibrom moze vratiti
|
|
|
|