Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
postavila sam na fb profil ovaj broj pa se iskreno nadam da ce moji prijatelji ( a nije ih malo ) postovati moju molbicu pa pozvati navedeni broj... a ako Bog da i ja sutra krecem sa pozivima, od kuce, pa od mame, pa od sestara, pa vako pa nako... ihhhhhhhhh...
Stavila na FB profil, od kuće ću zvat. U porodici imam slučaj sljepila nastao kao posljedica loše operacije i ovo me u dubinu duše pogađa. Znam da ima još bolesne djece i da je svima pomoć potrebna, ali meni ovo dijete non stop na pameti
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
zovem svaki dan sve humanitarne brojeva medju njima i za malu Sanitu da joj dragi Allah pomogne,znam da ima dosta zena bez obzira sto ne otvore temu ne znaci da neucestvuju neko zove upacuje al neostavlja komentar...
Koko sramota me reći,ali eto, ja za tu akciju u našem gradu nisam čula Odazvala bih se svakako. Nego reci mi,je li sunce malo ,naša sugrađanka ili ? Pokušaću organizovati već nešto i " kod sebe ". Ništa ne garantujem ,ali svakako ću pokušati.Pa koliko god skupimo Javni mi više informacija pa ćemo objaviti i na fb profilu i da postavim neki plakat i sl. S.O.S. telefon je jedna od opcija,ali samo bojim se da se na taj novac čeka ,a koliko sam shvatila njima je novac potreban ODMAH
Svaki dan se vrti na TV Zavidovici apel sa brojem SOS.telefona,a koliko sam obavjestena vec se je pokrenuta akcija prikupljanja i u nekoliko drzavnih ustanova u nasem gradu,ukljucujuci i nekoliko vjerskih . MELLI ...znam da se kreces u takvim krugovima gdje bi se moglo nesto novca skupiti bez problema. Ako nista mozes me kontaktirati da te povezem sa Indirom pa da i u svom objektu nesto napravis u smislu hum.prikupljanja sredstava(ovo je samo moja sugestija i prijedlog). Ako imas jos kakvu ideju znas gdje sam
vjerovatno su u pitanju samo mreža bhtelekom...ja sam pozvala regularno i sada kao i ranije. znači ht ne ide.
Svaki dan se vrti na TV Zavidovici apel sa brojem SOS.telefona,a koliko sam obavjestena vec se je pokrenuta akcija prikupljanja i u nekoliko drzavnih ustanova u nasem gradu,ukljucujuci i nekoliko vjerskih . MELLI ...znam da se kreces u takvim krugovima gdje bi se moglo nesto novca skupiti bez problema. Ako nista mozes me kontaktirati da te povezem sa Indirom pa da i u svom objektu nesto napravis u smislu hum.prikupljanja sredstava(ovo je samo moja sugestija i prijedlog). Ako imas jos kakvu ideju znas gdje sam
ovo sam već svakako mislila napraviti.Zato i pitam za detaljnije informacije. Imam još nekoliko ideja koje mi je teško realizovati trenutno,ali pokušaću nešto svakako. Javiću ti šta i kako sam to zamislila,samo dok razradim strategiju
Evo i mi smo dali skromni doprinos, nadamo se da će malena drugarica uspjeti
Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede. Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.