M kao Mama -> RE: Porodici rodjenih trojki treba pomoc!!! (24.9.2010 14:40:32)
|
Ovako drage moje, TVSA je napravila opću zbrku,odnosno njihova novinarka koja je radila prilog,pa sam i ja za njom pogriješila, iako su me učili da vijest treba provjeriti više puta, ja pogazih taj postulat mog zanata, ali evo danas sam tu da se popravim. Upravo sam razgovarala sa mamom Emirom Čeho - Kevrić i njenum suprugom Džemalom. Oni su iz Visokog, i pored ovih troji imaju još jedno dijete. Nemaju otvoren žiro-račun, otac će to obaviti u ponedjeljak, pa smo se dogovorili da se čujmo. Mama Emira kaže da još nije vidjela bebe, ali da su joj kazali da su bebe dobro. Druga mama trojki zove se Selma Redžić i ona i njena porodica su iz okoline Bugojna. S njom nisam uspjela stupiti u kontakt, pokušat ću kasnije, ali na Koševu mi je sestra kazala da je ova porodica u još težoj situaciji i da je sevap da im se pomogne. Toliko za sada, pa vam opet pišem kasnije. Evo upravo sam se čula i sa majkom Selmom, i ona kaže da im je pomoć neophodna, nemaju otvoren žiri račun, i s njom ću se čuti u ponedjeljak. Nadam se da ćemo i ovaj put pokazati humanost na djelu, jel i porodica Čehi i Redžići sada imaju po četvoro djece.
|
|
|
|