Skvo RR -> RE: POMOZIMO NAŠIM POVRATNICIMA (23.9.2010 16:01:58)
|
Ja bi pomogla povratnicima kovrdjava na drugi nacin. Mozes me kontaktirati putem pp-a, pa preko tebe ako zelis. Ono sto moram napisati da ako pokreces ovu akciju, trebas stati imenom i prezimenom iza ove akcije, jer ti prodajes (bez obzira razlog da se radi o pomoci povratnicima) ipak namirnice. Ovde veoma puno zena ima koje ce te namirnice konzumirati skupa sa svojom djecicom bile to smokve ili sok od nara, a mislim da bi bio red onda da ili ih upoznas sa podrijetlom (tih namirnica) ili da javno istupis sa svojim podacima, jer ne daj Boze higijenske neispravnosti. Ti im to ne mozes garantovati da je to zaista tako, to moze samo onaj koji je procesom rada dosao do nus proizvoda. Tako da generalno ja jesam za pomoc, ali ne daj Boze necega, ovakve stvari nisu dobre da idu preko foruma....Pa kada kupujem i ja licno "domace" proizvode moram znati od koga kupujem. Ovo je veoma ozbiljna stvar. Kako vidim da vodis akciju pomoci, ja ti mogu putem pp dati par korisnih uputa kako to da sprovedes na pravi nacin. Jer ovako, zaista nije adekvatno. Radi se o namirnicama i bez obzira na najbolju namjeru moze doci do necega sto ne bi bilo dobro.
|
|
|
|