teacher75 -> RE: Nemoralna ponuda? (18.9.2010 11:49:12)
|
IZVORNA PORUKA: milenium IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: milenium iceman/ice mogao/la si odmah upitati gledate li vi seriju bibir gece[sm=smiley36.gif] i biste li se prodali kao ona seherzada a ne ovako se izmotavati sa filmom''''nemoralna ponuda'''' sa istom tematikom. uglavnom,nebi se nikad prodala i da mi o tome ovisi nečiji život jer mislim da ima i drugih načina da se skupi novac. šta bi bilo kad bi se svi prodavali za nešto što nam treba[sm=smiley29.gif] seherzada i nemoralna ponuda film su sasvim druga stvar! kad bi mi ovisio zivot djeteta o novcu, ucinila bih sve da ga dobijem, a ako ne bih nikako imala mogucnosti, ucinila bih to. a ako je nesto drugo u pitanju, veliko neeeeeeeeee [sm=smiley29.gif] joj teacher iznenađiješ me.pa ima i drugih načina da se novac dobije. humanitarni koncerti ofo ono... ti odmah zamišljaš da si u filmu.drugo je film drugo stvarnost.u filmu im ne padaju na pamet neke stvari koje bi logičkim slijedom se desile da je tako u stvarnosti. čim je pitala novac onaj odma''oš spavat sa mnom''[sm=smiley36.gif] a ona sva jadnica neće pa posle ko eto oće jer mora[sm=jezicek.gif] .da je to stvarnost ona bi pitala nekog drugog ,naišao bi netko tko hoće posudit,pa kredit,pa zajam,pa hipoteka,pa te neke humanitarne organizacije itd... upravo ovo sto si boldirala: ucinila bih sve da ga dobijem odnosi se na "netko tko hoće posudit,pa kredit,pa zajam,pa hipoteka,pa te neke humanitarne organizacije", a ako nista ne bi uspjelo onda bih to ucinila- fino sam tako napisala
|
|
|
|