Chuchi -> RE: Prvi zubic (10.8.2009 0:17:16)
|
Mashala vesela za tvoju Ajsu! [sm=bravo.gif] Zene drage pomagajte, ja vise izludi sa svojim bebacem[sm=smiley36.gif] i njegovim zubima [sm=smiley36.gif] Kako su vasoj djeci izasli zubi? Ovaj moj evo cijeli dan mi ne izlazi iz ruku, sta mu padne pod saku to grabi i trpa u usta, trlja desni, uhvati moju ruku pa gura u usta, a o placu i nervozi da i ne govorim. Kad nisam danas izludila necu nikad. Pa taj nije uvukao jezik danas! A bodija eno puna masina, peru se, vise mu nemam sta obuci, svakih cini mi se 20min ga presvlacim koliko smokri odjecu, toliko mu iz usta curi voda sama! [sm=smiley13.gif] Gledala sam mu desni, koliko sam mogla jer ne da prici ustima da vidim, nisu crvene, vise su bijele, pod prstom ne osjetim nista tvrdo, mekani su vrhovi desni, juce kupila gel stavljala mu, trljala prstima.. ali cini mi se da ga i taj gel nervira! Svarno vise da hoce izaci ti zubi, cini mi se da bih se rodila i ja! Rame me boli, nadlaktica, lakat, toliko sam ga nosala, i skoro mi je ruku iscupao! [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Eto sad je napokon zaspao a odoh i ja, valja mi se odmorit za sutra, jer kako vidim iz dana u dan on je sve nervozniji, nema sta drugo biti nego zubi ! [sm=smiley13.gif] NJemu je za koji dan 5,5 mj. A kod starijeg sina je prvi zubic izasao sa 6mj cini mi se. Znam da je imao 2 zubica kad je prohodao, a prohodao je onaj dan kad je napunio 7mj. De zive bile recite kakve desni treba da budu malo prije nego zub treba izaci, ja sam sve zaboravila [sm=jezicek.gif] i na zaboravila kad me izludi njegova nervoza svaki dan! [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|