|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prvi zubic
24.5.2009 20:18:48   
remzy
drage moje dana3 i ringeraja
znam kako vam je ,ali i to sve bude i prode ,samo sto treba NAMA mamama zivaca i strpljenja!!!
neznam kako kod vasi bebica ,ali ja ih imam troje i svo troje su voljeli gazu ,krpice ...da stavljaju u usta kad im zubici pocnu nicati,nekako ih to i smiri !!
ja sam znala da pola gaze bude malo nakvasene ,a pola da je suha ,i vjeruj te mi da im bude super!!!user posted image
zubici su im niknuli ,nisu imali ni ture,ni proljeva ,nemogu reci da nisu bili nervozni ,jesu ,ali se ta nervoza dala podnijeti!!!user posted image

drzim fige i vama i vasim bebicama!!!

Lamija 07.08.2002god
Fatih 07.02.2006god
Ambera 12.08.2008god

(odgovor članu ringeraja)
Neposredna veza do poruke: 601
28.5.2009 23:23:56   
neki
Moj Said je danas pravo nervozan,i veceras mi je bas slabo jeo,zaspao je u 21:30,evo treci put istiha placeuser posted image user posted image user posted image Moguce da su zubici u pitanju?????

(odgovor članu remzy)
Neposredna veza do poruke: 602
1.6.2009 8:56:51   
emma.L
Moram se pohvaliti, dobili smo napokon prvi zubić u subotu user posted image . Nakon grozne noći, nekoliko dana bez apetita i sa po 5 ili 6 stolica dnevno, on je provirio i divan je. A ona se stalno smije i pokazuje ga, valjda i njoj laknulo, jadna mala duša user posted image .

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 603
1.6.2009 15:02:54   
Sonja
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
bravo za prvi zubic...pa sigunno joj je sad puno lakse
dusa slatka

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 604
1.6.2009 15:06:01   
remzy
user posted image user posted image user posted image bravo za prve zubice!!!user posted image user posted image user posted image

Lamija 07.08.2002god
Fatih 07.02.2006god
Ambera 12.08.2008god

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 605
1.6.2009 15:08:12   
Nini
Evo da i mi podijelimo ovu srecu sa zubicima user posted image user posted image user posted image i mojoj dusi je jucer provirio zubic, nije imala nikakvih tegoba, kao i druge bebe sve je zivo gurala u usta i grizla...nadamo se da ni sa sljedecim nece biti problema

1.10.2008.

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 606
8.6.2009 22:22:17   
Crvena
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za prve zubice.

Mi da prijavimo novi zubic (dvica donja)user posted image

Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.

(odgovor članu Nini)
Neposredna veza do poruke: 607
8.6.2009 22:26:21   
Anoniman
čestitamo!!!user posted image

(odgovor članu Crvena)
  Neposredna veza do poruke: 608
9.6.2009 7:55:25   
new mama
Evo i nas da prijavimo dvije gornje jedinice,sad ukupno Ajna ima 4 zubicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Cestitke ostalim bebicama na novim zubicimauser posted image user posted image user posted image user posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 609
9.6.2009 15:40:38   
dana3
IZVORNA PORUKA: remzy

znam kako vam je ,ali i to sve bude i prode ,samo sto treba NAMA mamama zivaca i strpljenja!!!
neznam kako kod vasi bebica ,ali ja ih imam troje i svo troje su voljeli gazu ,krpice ...da stavljaju u usta kad im zubici pocnu nicati,nekako ih to i smiri !!
ja sam znala da pola gaze bude malo nakvasene ,a pola da je suha ,i vjeruj te mi da im bude super!!!user posted image
zubici su im niknuli ,nisu imali ni ture,ni proljeva ,nemogu reci da nisu bili nervozni ,jesu ,ali se ta nervoza dala podnijeti!!!user posted image

sve ja tako radim remzy ali da li su zubici u pitanju kad naglo bez razloga zaplace?
nema jos nista novo na pomolu,moze se osjetiti zadebljano pod prstima i boli ga kad diram pa ne da

kisik je pronadjen u 18 vijeku...kako smo do tada disali-nije poznato

(odgovor članu remzy)
Neposredna veza do poruke: 610
10.6.2009 18:26:51   
teta berta
Mi imamo  10 mjeseci i par dana i nemamo još nijednog zubića. Ja im se prestala nadatuser posted image

Imam dva zlata, to su Nika i njen tata -:)

(odgovor članu dana3)
Neposredna veza do poruke: 611
10.6.2009 19:14:18   
remzy
IZVORNA PORUKA: dana3

IZVORNA PORUKA: remzy

sve ja tako radim remzy ali da li su zubici u pitanju kad naglo bez razloga zaplace?
nema jos nista novo na pomolu,moze se osjetiti zadebljano pod prstima i boli ga kad diram pa ne da

dana3
veliki pozdrav tebi i bebiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
i moja Ambera je znala tako naglo vrisnuti i isto sam dugo ocekivala njene zubice i taman kad sam ja odustala oni su nikli,user posted image
a isto tako nije dala da joj diram desni ,ni usta,....tako da mislim da ce tvom bebanom uskoro zubici...
drzimo vam fige
pusa

Lamija 07.08.2002god
Fatih 07.02.2006god
Ambera 12.08.2008god

(odgovor članu dana3)
Neposredna veza do poruke: 612
10.6.2009 19:15:39   
remzy
IZVORNA PORUKA: teta berta

Mi imamo  10 mjeseci i par dana i nemamo još nijednog zubića. Ja im se prestala nadatuser posted image

taman kad ih budes najmanje ocekivala ,oni ce niknutiuser posted image

drzimo vam fige
pusa

Lamija 07.08.2002god
Fatih 07.02.2006god
Ambera 12.08.2008god

(odgovor članu teta berta)
Neposredna veza do poruke: 613
13.6.2009 10:05:04   
Skvo RR
Samo zenice, da vam javim da smo dobili prije dva dana prvi zubic....:)
user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu remzy)
Neposredna veza do poruke: 614
13.6.2009 19:12:29   
new mama
Cestitke nasoj drago Umi na zubicuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,a i mi da prijavimo jos jedan gornja dvojka,sad imamo ukupno 5user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 615
13.6.2009 21:14:14   
haidy
I ja ocekujem drugi zubic, nervozna je, placljiva, budi se po noci. cini mi se da ce druga donja jedinica. mi do sad imamo samo jedan zubic,  a sa njegovim nicanjem nismo imali problema.

Jedan osmijeh mijenja sve:-)

Lokica 17.05.2008.
Gugutka 20.10. 2011.

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 616
14.6.2009 15:38:00   
baby
mi imamo 11 mjeseci i par dana imamo Imran dornja vilica4 donja 2 ubrzo ce i dvice u donjoj
Hamza ima 4 gornja i donja 4

Mamini bebaci:
Hamza i Imran
10.07.2008
http://www.hipp.ba/galerija-slika.html?func=detail&id=47

http://www.hipp.ba/galerija-slika.html?func=detail&id=247

(odgovor članu haidy)
Neposredna veza do poruke: 617
15.6.2009 9:04:54   
emma.L
Eh ovako, prije dva tjedna joj je izišao prvi zubić, donja jedinica. Dijete se opustilo, došla sebi malo, i neki dan pogledam- nigdje zuba user posted image . Toliko su joj desni opet nabubrile, valjda se sljedeći sprema za izlazak, da je ovaj prvi nestao. Je li se to ikome desilo od vas? Kolegica na poslu mi kaže da je kod njene djevojčice tako bilo user posted image . Jadničak moj mali.

(odgovor članu baby)
Neposredna veza do poruke: 618
15.6.2009 11:54:43   
mamma mumi
Moj decko ima 9 mj i 10 dana i nemamo niti jedan zubic,a sve sto nam dodje pri ruci usta stavljamo.kad ce taj zubic

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 619
15.6.2009 11:59:44   
Chuchi

IZVORNA PORUKA: emma.L

Eh ovako, prije dva tjedna joj je izišao prvi zubić, donja jedinica. Dijete se opustilo, došla sebi malo, i neki dan pogledam- nigdje zuba user posted image . Toliko su joj desni opet nabubrile, valjda se sljedeći sprema za izlazak, da je ovaj prvi nestao. Je li se to ikome desilo od vas? Kolegica na poslu mi kaže da je kod njene djevojčice tako bilo user posted image . Jadničak moj mali.

To je bona bila opticka varka user posted image user posted image

Samo su tri muškarca u mom životu ;))

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 620
15.6.2009 17:41:51   
juni
Cestitam mojim bebarama na prvim i novim zubicima user posted image Emil sad za sad 4 komada.

EMIL,7.9.2008.

(odgovor članu Chuchi)
Neposredna veza do poruke: 621
16.6.2009 9:33:58   
emma.L
Ama nije optička varka user posted image , bilo je bijelo, oštro i reckavo kad se pipne, a sad ga nema ni u tragovima.
Jadno moje dijete, neće joj valjda svaki izbijati po dva puta (ne mislim na mliječne i stalne zube user posted image ).
Ma oni su stvarno mali heroji.

(odgovor članu juni)
Neposredna veza do poruke: 622
17.6.2009 21:39:57   
žana o8
Ja sam svojoj jutros napipala prvi zubić, lijeva donja jedinica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  I presretna sam.

nestašni smo strašno, uh, uh, bilo je po guzi

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 623
17.6.2009 23:38:20   
dana3
upravo sad MM je napipao dva donja zubica u mog bebaca.jutros sam gledala nista nije bilo,dojila ga i dirala nistaaaaa.eno njih dvojica u kuhinji jedu i kasika zvocnu na zubice:DVA PRVA dva dva dva  juhuuuujuhuuuuuser posted image

kisik je pronadjen u 18 vijeku...kako smo do tada disali-nije poznato

(odgovor članu žana o8)
Neposredna veza do poruke: 624
17.6.2009 23:49:11   
Medić*
i mi imamo jedan zubic,prije mjesec dana iznikao, zeljno ocekujemo drugi,ali nema ga osim velike nervoze i razdrazljivosti,pozdrav svim mamama i bebama

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu manuela RR)
Neposredna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *