RE: Teta cuvalica (preporuka) (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Roditeljski razgovori

Poruka

zvjezdic@ -> RE: Teta cuvalica (preporuka) (28.12.2014 0:44:31)

da zato je u njihovom vrticu par djece se otrovalo salmonelom neki dan pisalo u dnevnom avazu zato neka hvala za taj vrtic

R&T@ -> RE: Teta cuvalica (preporuka) (28.12.2014 9:01:20)

U poredjenju sa tvojom tetom,salmonela je sitnica...

Ali meni se cini da nije samo Dnevni avaz sklon sirenju neprovjerenih podataka...

hatepsut -> RE: Teta cuvalica (preporuka) (28.12.2014 9:28:08)

IZVORNA PORUKA: R&T@

Ali meni se cini da nije samo Dnevni avaz sklon sirenju neprovjerenih podataka...

Djelimo misljenje.Sve manje vjerujem u slicne price.

AnLu -> RE: Teta cuvalica (preporuka) (28.12.2014 13:02:57)

Danima dolazim na temu da vidim sta je sa malenom, sta bi sa tetom. Ne sto sam mahalusa vec sto mi zao djeteta, a i vas kroz sta prolazite,, a sad mi vas je dodatno zao kad procitah za ovo za salmonelu sto napisaste. Trazite vi i dalje tetu preko oglasa.

Bella.88 -> RE: Teta cuvalica (preporuka) (28.12.2014 14:04:50)

ovo za salmonelu je tačno,s tim da se otrovalo 3 djece u 3 različita vrtića
devojčica od prijatelja mm.se otrovala,a njen otac kaže da se verovatno otrovala kući
da je do vrtića valjda bi se sva deca otrovala,a ne samo jedno.

a tebi zvjezic neznam šta reći[sm=zmeden.gif]
javila si se i napisala da ti dijete haman drogiraju i da čekate nalaze krvi,sutra se javiš normalno
niti napišeš sve je ok.nije dijete kljukala lijekovima ili jeste
i onda se čovek zapita da li stvarno imaš toliko slobodnog vremena da pišeš izmišljene eseje[sm=zmeden.gif]

Medić* -> RE: Teta cuvalica (preporuka) (28.12.2014 14:44:06)

IZVORNA PORUKA: R&T@

Slazem se.....

mama2009 -> RE: Teta cuvalica (preporuka) (30.12.2014 13:26:37)

IZVORNA PORUKA: zvjezdic@

da zato je u njihovom vrticu par djece se otrovalo salmonelom neki dan pisalo u dnevnom avazu zato neka hvala za taj vrtic

mi nemamo salmonelu, a idemo u JU Djeca Sarajeva, al salmonela nece ostaviti psoljedice vjeruj mi pricam kao zdravstveni radnik, psihotropne supstance ostavljaju itekako posljedice na djeciji mozak...

al ocito da su i tebi ostavile posljedice
pa-pa

zvjezdic@ -> RE: Teta cuvalica (preporuka) (5.1.2015 22:16:36)

nisam vam pisala jer nisam imala vremena mislite da izmisljam to je vasa stvar sta ako neko ne odgovori odma znaci izmislja po vase nasli su joj supstance bila sam u policiji i oni su dalje uradili po proceduri trenutno je cuva moj tata dok ne vidim za privatni vrtic hvala svima koji su bili tu uz mene i bebanu

azuro -> RE: Teta cuvalica (preporuka) (10.1.2015 1:54:18)

ZVJEZDIC@, iskreno mi je žao što si imala problema sa tetom, lično nikad nebih angažovala mladu osobu za čuvanje djeteta. Upravo si se i uvjerila da joj je u glavi fejs, a ne dijete, to su mlade osobe. Za čuvanje djeteta treba imati puno ljubavi i iskustva sa djecom,djeca su nepredvidiva, "šta bi bilo kad bi bilo", tako mlade osobe ne razmišljaju.

CombatKitten -> RE: Teta cuvalica (preporuka) (23.3.2015 9:17:36)

Dobro jutro mame,

Da li možete preporučiti tetu čuvalicu.

Teta bi čuvala djevojčicu od 2 godine u našem stanu u Hrasnom.

Pliz ako imate nekog pouzdanog sa iskukstvom, pišite, šaljite pp.

Hvala

salmy -> RE: Teta cuvalica (preporuka) (23.3.2015 11:03:30)

IZVORNA PORUKA: CombatKitten

Dobro jutro mame,

Hvala

pa jos nisi nista nasla? sta je bilo sa Tetama'?

CombatKitten -> RE: Teta cuvalica (preporuka) (23.3.2015 15:11:00)

IZVORNA PORUKA: salmy

Dobro jutro mame,

Hvala

U tetama je i ok je vrtić, samo je stalno bolesna...za mjesec dana je popila sumamed, pancef, klavocin, preporuka ljekara je da se malo "dođe sebi" od vrtića.

salmy -> RE: Teta cuvalica (preporuka) (23.3.2015 18:39:57)

IZVORNA PORUKA: salmy

Dobro jutro mame,

Hvala

U tetama je i ok je vrtić, samo je stalno bolesna...za mjesec dana je popila sumamed, pancef, klavocin, preporuka ljekara je da se malo "dođe sebi" od vrtića.

a joj...znam...sve to moras proci....dok djete ne ojaca ...ako mozes naci nekog pouzdanog to je super ...sretno

zazaza -> RE: Teta cuvalica (preporuka) (31.3.2015 12:08:39)

Ne znam koliko je uopšte pametno nekom preporučiti tetu, šta mislite vi?
Vizavi tete, a i osobe koja traži preporuku?!

MicoTico -> RE: Teta cuvalica (preporuka) (31.3.2015 12:09:48)

IZVORNA PORUKA: zazaza

Ne znam koliko je uopšte pametno nekom preporučiti tetu, šta mislite vi?
Vizavi tete, a i osobe koja traži preporuku?!

Ima ovdje dosta žena koje se poznaju, pa , u tom slučaju, preporuka je super.

zazaza -> RE: Teta cuvalica (preporuka) (31.3.2015 13:04:53)

Voljela bih znati, koliko je onih koje su putem foruma po preporuci prihvatile tete...?

azuro -> RE: Teta cuvalica (preporuka) (31.3.2015 13:15:57)

Dobro pitanaje...

MicoTico -> RE: Teta cuvalica (preporuka) (31.3.2015 13:51:32)

Voljela bih znati, koliko je onih koje su putem foruma po preporuci prihvatile tete...?

Pa evo ako si iz B.Luke ja bih ti mogla knekoga proporučiti[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Teta čuvala moje dijete, poštena, fina, zna me dosta žena ovdjei privatno, nisam neka ludača koja bi ti svakog preporučila, ....

zazaza -> RE: Teta cuvalica (preporuka) (31.3.2015 14:05:58)

Žao mi je, nisi razumjela moje pitanje!

MicoTico -> RE: Teta cuvalica (preporuka) (31.3.2015 14:09:59)

Žao mi je, nisi razumjela moje pitanje!

Mislim da jesam, samo ti nisi razumjela moj odgovor.

Pikapolonica -> RE: Teta cuvalica (preporuka) (31.3.2015 15:25:37)

Ja ne znam sto ti imas problem s ovom temom. Nije mi bilo mrsko da se vratim unazad (jer mi je ostalo u sjecanju da si pisala i ranije) i prije pola godine si isto to pitanje postavila, tacnije pitala si se da li zene zaista nadju tetu preko ovog foruma ili eto pisu cisto da bi imale sta napisati. I tad sam se ja javila i rekla da sam ja uspjela naci tetu putem preporuke sa ovog foruma, koja moje dijete cuva vec trecu godinu.
I stvarno jos jednom ponavljam da ne vidim u cemu je problem. Zene se snalaze na razne nacine, neke traze tetu, druge opet nude (pogotovo ko je imao dobro iskustvo). Cinjenica je da je to "macak u vreci" i da ima i mnogo negativnih iskustava, ali ne vidim nista lose u tome da se nekome pokusa pomoci u izboru/preporuci.

zazaza -> RE: Teta cuvalica (preporuka) (31.3.2015 15:44:50)

Ne želim polemisati, nismo na istoj talasnoj dužini...

Irilda -> RE: Teta cuvalica (preporuka) (7.5.2015 17:03:36)

Zdravo zene,ja se nadam da bar neko ima aktivan na ovoj temi :) mozete li mi molim Vas preporuciti nekog za cuvanje bebe od 6 mjeseci, moram se vratiti na posao a mali je za jaslica, hvala :)

Merylin -> RE: Teta cuvalica (preporuka) (15.6.2015 11:16:40)

Dugo se nije pisalo na ovoj temi... Treba mi teta cuvalica, naravno[sm=smiley1.gif] angazman bi krenuo od septembra, ali bi teta dolazila i prije zbog adaptacije. Cuvanje u nasem stanu, par sati dnevno, ne puno radno vrijeme. Djecak ce tada imati godinu i po[sm=smiley1.gif] voljela bih da to bude mladja zena, po mogucnosti sa iskustvom. Nalazimo se u Sarajevu, Alipasino polje. Ako imate zaista provjerenu zenu, posvecenu, strpljivu, javite mi [sm=smiley27.gif]

ammyv -> RE: Teta cuvalica (preporuka) (19.6.2015 7:43:04)

Hitno mi treba zena za cuvanje djeteta od godinu i po. Ostala sam bez prijasnje opcije pa je suprug trenutno na bolovanju. Kako se krece placanje. Meni bi trebalo svaki drugi dan i na dolac malti sam. Hvala [sm=zmeden.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 27 [28] 29   Sljedeća stranica >   >>