Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Danima dolazim na temu da vidim sta je sa malenom, sta bi sa tetom. Ne sto sam mahalusa vec sto mi zao djeteta, a i vas kroz sta prolazite,, a sad mi vas je dodatno zao kad procitah za ovo za salmonelu sto napisaste. Trazite vi i dalje tetu preko oglasa.
ovo za salmonelu je tačno,s tim da se otrovalo 3 djece u 3 različita vrtića devojčica od prijatelja mm.se otrovala,a njen otac kaže da se verovatno otrovala kući da je do vrtića valjda bi se sva deca otrovala,a ne samo jedno.
a tebi zvjezic neznam šta reći javila si se i napisala da ti dijete haman drogiraju i da čekate nalaze krvi,sutra se javiš normalno niti napišeš sve je ok.nije dijete kljukala lijekovima ili jeste i onda se čovek zapita da li stvarno imaš toliko slobodnog vremena da pišeš izmišljene eseje
da zato je u njihovom vrticu par djece se otrovalo salmonelom neki dan pisalo u dnevnom avazu zato neka hvala za taj vrtic
mi nemamo salmonelu, a idemo u JU Djeca Sarajeva, al salmonela nece ostaviti psoljedice vjeruj mi pricam kao zdravstveni radnik, psihotropne supstance ostavljaju itekako posljedice na djeciji mozak...
nisam vam pisala jer nisam imala vremena mislite da izmisljam to je vasa stvar sta ako neko ne odgovori odma znaci izmislja po vase nasli su joj supstance bila sam u policiji i oni su dalje uradili po proceduri trenutno je cuva moj tata dok ne vidim za privatni vrtic hvala svima koji su bili tu uz mene i bebanu
ZVJEZDIC@, iskreno mi je žao što si imala problema sa tetom, lično nikad nebih angažovala mladu osobu za čuvanje djeteta. Upravo si se i uvjerila da joj je u glavi fejs, a ne dijete, to su mlade osobe. Za čuvanje djeteta treba imati puno ljubavi i iskustva sa djecom,djeca su nepredvidiva, "šta bi bilo kad bi bilo", tako mlade osobe ne razmišljaju.
Teta bi čuvala djevojčicu od 2 godine u našem stanu u Hrasnom.
Pliz ako imate nekog pouzdanog sa iskukstvom, pišite, šaljite pp.
Hvala
pa jos nisi nista nasla? sta je bilo sa Tetama'?
U tetama je i ok je vrtić, samo je stalno bolesna...za mjesec dana je popila sumamed, pancef, klavocin, preporuka ljekara je da se malo "dođe sebi" od vrtića.
Teta bi čuvala djevojčicu od 2 godine u našem stanu u Hrasnom.
Pliz ako imate nekog pouzdanog sa iskukstvom, pišite, šaljite pp.
Hvala
pa jos nisi nista nasla? sta je bilo sa Tetama'?
U tetama je i ok je vrtić, samo je stalno bolesna...za mjesec dana je popila sumamed, pancef, klavocin, preporuka ljekara je da se malo "dođe sebi" od vrtića.
a joj...znam...sve to moras proci....dok djete ne ojaca ...ako mozes naci nekog pouzdanog to je super ...sretno
Voljela bih znati, koliko je onih koje su putem foruma po preporuci prihvatile tete...?
Pa evo ako si iz B.Luke ja bih ti mogla knekoga proporučiti Teta čuvala moje dijete, poštena, fina, zna me dosta žena ovdjei privatno, nisam neka ludača koja bi ti svakog preporučila, ....
Voljela bih znati, koliko je onih koje su putem foruma po preporuci prihvatile tete...?
Ja ne znam sto ti imas problem s ovom temom. Nije mi bilo mrsko da se vratim unazad (jer mi je ostalo u sjecanju da si pisala i ranije) i prije pola godine si isto to pitanje postavila, tacnije pitala si se da li zene zaista nadju tetu preko ovog foruma ili eto pisu cisto da bi imale sta napisati. I tad sam se ja javila i rekla da sam ja uspjela naci tetu putem preporuke sa ovog foruma, koja moje dijete cuva vec trecu godinu. I stvarno jos jednom ponavljam da ne vidim u cemu je problem. Zene se snalaze na razne nacine, neke traze tetu, druge opet nude (pogotovo ko je imao dobro iskustvo). Cinjenica je da je to "macak u vreci" i da ima i mnogo negativnih iskustava, ali ne vidim nista lose u tome da se nekome pokusa pomoci u izboru/preporuci.
Zdravo zene,ja se nadam da bar neko ima aktivan na ovoj temi :) mozete li mi molim Vas preporuciti nekog za cuvanje bebe od 6 mjeseci, moram se vratiti na posao a mali je za jaslica, hvala :)
Dugo se nije pisalo na ovoj temi... Treba mi teta cuvalica, naravno angazman bi krenuo od septembra, ali bi teta dolazila i prije zbog adaptacije. Cuvanje u nasem stanu, par sati dnevno, ne puno radno vrijeme. Djecak ce tada imati godinu i po voljela bih da to bude mladja zena, po mogucnosti sa iskustvom. Nalazimo se u Sarajevu, Alipasino polje. Ako imate zaista provjerenu zenu, posvecenu, strpljivu, javite mi
Hitno mi treba zena za cuvanje djeteta od godinu i po. Ostala sam bez prijasnje opcije pa je suprug trenutno na bolovanju. Kako se krece placanje. Meni bi trebalo svaki drugi dan i na dolac malti sam. Hvala
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.