anidla -> RE: teta cuvalica - imate li koga? (16.2.2012 12:20:25)
|
IZVORNA PORUKA: Iman83 IZVORNA PORUKA: shpagica IZVORNA PORUKA: Iman83 Bože dragi, vi teta fakat plaćate crno ispod nokta...450 KM...pa ja bih dok platim tetu i sebi gorivo do posla radila za šibice[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Ja vrtić plaćam 140 km puni boravak...teta je vrh 200 KM[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Tete se u Sarajevu mogu naci i za 350 KM puno radno vrijeme, a boldirano - kako pocahontas rece na nekim stvarima se definitivno mora ustediti da bi se izdvajali toliki iznosi mjesecno - npr u tvom slucaju ugodan odlazak automobilom moze se zamijeniti gradskim prevozom - samo troskovi mjesecne karte. Ne mogu..jer ja radim u drugom mjestu, ne postoji redovna linija a kamoli ona koja bi zadovoljila moje smjene. A potrošim oko 300 km na gorivo zbog toga. Al ja već rekoh, ja bih mogla priuštiti tetu ali ja neznancu ne vjerujem toliko da mu povjerim na čuvanje svoje dijete...tete koje čuvaju I. u vrtiću već poznajem, čuvale su i malenu od mm brata i znam koliko su stručne, znam da je moje dijete dobro zbrinuto, nahranjeno, presvučeno da se igra i druži s djecom svog uzrasta. A imunitet se gradi u dodiru s drugom djecom, bakterijama i virusima...i taj udar se mora kad tad probubati i onda si rahat. slazem se meni samo nije jasno kako smo mi isle sve (vecina) u vrtic. Pazite ovo: Mene je mama sa godinu dana dala u vrtic isto tako i brata, razlika izmedju nas dvoje je 2 godine. Tata je bio jedan duzi period u vojsci, ona sama, cak i radila, i sve je stizala, a bili smo i bolesni, i onakvi i ovakvi... evo nas zivi i zdravi.... isto da ja svom djetetu ispadnem najgora majka jer sam ga upisala u vrtic s 21 mjesec, a imala sam tetu, koju sam fino i uredno placala pa mi dijete opet stalno bilo bolesno, kako ovo pravdate? cak sta vise, Noa je bio na pencilinima dok je bio s tetom, u vrticu se razboli ali HB nikad nije bilo alarmantno...sve ono sto sam i ja kao dijete deverala
|
|
|
|