stela2 -> RE: atopijski dermatitis (31.8.2010 13:42:34)
|
pozdrav..[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] moj sin ima sad 3god i 8 mj. od mjesec dana se borimo s ad-om..ima jaku alergiju na kravlje mlijeko i jaje..imao je inae jaki dermatitis..naruivi kremu od propolisa iz posuja, on je sad drugi djeak..krema mu pomae..jako se oistio..prije sam koristila kortik.kreme, vodila dnevnik..sve ivo sam probala, nita nije pomagalo osim kortia, tako da mi nije bilo druge..kad sam dobila kremu od propolisa, od onda je krenulo na bolje, a i kad smo iz prehrane izbacili kvas, i smanjili unos bijelog brana..ali, sad kad mu se pojavi, namaem s tom kremom i to proe.. nego, malo me svejedno strah za tu kremu, da nema kortia..anidla, ti si neto napisala da e provjeriti sastav te kreme? i zato ju vi niste koristili? to to je koa pobijelila, to nema veze..to zato jer je ljeto, pa se vidi tamnija boja od svijetlije..to bi pobijelilo i s bilo kojokm drugom kremom kad bi se ekcem povukao.. a, i zanima me ta francuska krema..zato ne i to probati..samo kako bi ja dola do te kreme?
|
|
|
|