MammaB -> RE: Kafic za djecu i roditelje u Sarajevu! (5.10.2010 15:33:25)
|
eh, drage moje mame, evo javljam se, doduse pokasno,ali bili smo svi bolesni:( dobrih sedam dana, pa e onda posla nakupilo, i tako.... Ma nije da necu javno da konkretizujem, nego nemam jos nista opipljivo :) osim dobre volje i ideje, naravno nesto kapitala, ne bih bas tako masti pustala na volju da nemam materijala :) To bi bilo bas prilagodjeno djeci i roditeljima, sto podarzumijeva, nema pusenja:), s tim sto bi se samo jedna dio ostavio koji ne remeti ostale gdje bi djeca bila, tj. stolovi bi bili za roditelje uz velike portale sa dobrom ventilacijom.... znam da je jos kultura pusenja kod nas na zavidnom nivou... sta cemo treba gledati ugoditi svima, ali ne na ustrb djece.... svaki kut u tom kaficu bi bio posvecen djeci, ali od najmanjeg uzrasta recimo nekih 8-9 mjesci pa do nekih 9-10 godina, gdje bi starija djeca takodje nasla zabavu. naravno da bi i drugi mogli dolaziti, zasto ne, to bi bila kao mala kucica, koja odise toplinom i privlaci sve ljude koji se zele osjetiti opusteno i udobno tu.... nadam se realizaciji ovog projekta na proljece, gjde ima i velika lijepa basta gdje bi bilo stolova za roditelje, ali i ljulja i pjeska za djecicu. mene iskreno brine lokcija, jer je to preko puta Holywooda ( hotela) u nizu gdje ima jos nekoliko kafica pored i okolo, ne tako blizu, koji su bas samo za "VELIKE", ali moze se to prevazici, jer kazem nisu jedni do drugih. Takodje je prednost, sto je blizu mostic koji vodi direktno na malu i vleiku aleju, pa poslije dugih setnji, ima mjesto da se djeca i roditelji osvjeze i zabave:) eto, to bi bilo nesto konkretnije, samo pitajte dalje i predlazite, zahvlana cu vam biti,a onda RR raja imat ce poseban ugodjaj i naravno popuste za djecije derneke:) pozdrav svima i hvala vam na pomoci!!!!!
|
|
|
|