Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
stavi ono [img] pa link i onda [/img] i onda ce ti se pojaviti ;)
ovo [img] znaci da hoces da postavis sliku i da ces ukucati izvor slike tj. link od slike [/img] znaci da je gotov izvor slike i da se moze prikazati ;)
< Poruku je uredio Ilhana RR -- 21.8.2011 10:57:03 >
Ilhana, ja ću odustati, a ti kako hoćeš . Hvala na trudu .
Cekaj, nemoj jos odustajati...
Kad udjes sad na ovaj link sto si postavila ovdje... klikni na sliku i otvorit ce ti se novi link... eh ispod te slike ima link koji treba da stavis izmedju ovo [img] i [/img]
Sad se sjetih kad je mene Visnja ucila da postavim sliku hahahahah ja vise bila odustala dok mi nije rekla da pokusam sa stranicom slikomat.com...Probaj zinanina mozda i tebe ne voli imagechack kao i mene
Sad se sjetih kad je mene Visnja ucila da postavim sliku hahahahah ja vise bila odustala dok mi nije rekla da pokusam sa stranicom slikomat.com...Probaj zinanina mozda i tebe ne voli imagechack kao i mene
i to sto kazes, slikomat odma daje opciju gdje i kod i link skupa samo kopiras i prebacis...
i to sto kazes, slikomat odma daje opciju gdje i kod i link skupa samo kopiras i prebacis...
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.