Miracle*3 -> RE: Kurs engleskog jezika (10.9.2012 22:42:09)
|
Moja kcerka je isla dvije godine u tu skolu. Sad vise ne ide jer imaju u trecem redovan cas engleski jezik. Oni tu najvise uce pjesmice, glume i kroz igru uce engleski. Imacete priredbu na kraju svakog polugodista da vide roditelji koliko su djeca naucila. Za novu godinu to bude priredba u njihovom centru sa djeda mrazom, a na kraju godine bude u skoli. Rano definitivno nije. Moja ce sada uciti dva jezika, savjetovala sam se s profesoricama stranih jezika i kazu da je to za djecu ok, cak sta vise sad je najbolje, a opet sve je to bila njena zelja. E sad za cijenu, ne znam sta da ti kazem. Sad su 4 rate u drugom polugodistu 3 ako se ne varam. Ako budes htjela nastavit i odma upisat i platit za drugu godinu imaces dobar dobar popust, pa eto ti vidi. U svakom slucaju mislimm da je dobra priporema za dijete, za treci razred kad pocinju ocjene i puno puno novog gradiva da ima makar osnove iz engleskog poznate, a imace sigurno vise, dobar fond rijeci, znace speling,,,itd. Eto ako te jos nesto zanima pitaj. I da morace kupiti knjigu 5 km, i na kraju ce dobiti certifikat o polozenom stepenu, tj diplomu kao i uvjerenje o postignutom broju bodova na zadnjem testu
|
|
|
|